Soluţii sunt, dar nu pentru viitorul apropiat!

HC Caraş-Severin a câştigat cu scorul de 35-30 (17-12) meciul amical disputat în compania formaţiei de ligă secundă CSM Oradea.

Elevii lui Aihan Omer au susţinut ieri ultimul test înainte de startul unei noi ediţii a Ligii Naţionale de handbal masculin. Fără Petrea, Cuciula şi Pârvan, HC Caraş-Severin s-a descurcat destul de bine în faţa unei echipe care atacă promovarea în acest sezon, dar lucrurile nu vor fi la fel de uşoare pentru reşiţeni de lunea viitoare încolo, când încep meciurile de pe prima scenă handbalistică a ţării. Aihan Omer ştie şi el foarte bine asta şi tocmai de aceea e rezervat în declaraţii.

,,A fost un meci util, un meci bun de pregătire. Ei sunt favoriţi la promovarea în Liga Naţională, nu au, practic, adversar. Cei trei juniori de la Traian Vuia au intrat, nu au făcut greşeli şi chiar dacă nu sunt soluţii pentru viitorul apropiat, eu încerc să-i creştem pentru a ne putea baza pe ei peste câţiva ani. Cu ajutorul celor de la Traian Vuia sper să facem în trei sau patru ani o echipă de reşiţeni. Sper să progreseze, să câştige tupeu. Sunt mulţumit, dar sunt încă destule lucruri neclare, pe care vreau să le lămurim săptămâna viitoare”, a declarat tehnicianul reşiţean.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Activitatea fructuoasa a antrenoarelor Morut si Todorut de la “Liceul Traian Vuia“ care au scos pe banda rulanta talente inestimabile ale handbalului, trebuiesc neaparat valorificate in cadrul echipei fanion a Carasului. Doar asa vom avea un handbal spectaculos si competitiv fara a deveni sclavii viniturilor avizi de bani ca la fotbalul din Valea Domanului.