Cărăşenii sunt favoriţi la ei acasă

Cele trei reprezentante ale judeţului în Liga a III-a de fotbal, FC Caransebeş, Gloria şi Muncitorul Reşiţa, evoluează astăzi, de la ora 17, în etapa a doua, pe propriile terenuri.

Gugulanii, performerii rundei inaugurale după victoria de la Hunedoara, primesc vizita echipei Millenium Giarmata. Antrenorul Alin Artimon aşteaptă astăzi cât mai multă lume pe stadionul din Balta Sărată şi este convins că dacă elevii săi vor repeta prestaţia din prima etapă vor avea maximum de puncte la finele partidei cu oaspeţii din Timiş.
La Reşiţa, pe stadionul din Govândari, Gloria încearcă să obţină primele puncte de la revenirea în Liga a III-a, în jocul cu a doua echipă a reprezentantei României în grupele UEFA League, Pandurii Târgu Jiu. ,,Avem o echipă tânără, de la care aşteptăm să progreseze cu fiecare meci. Ne dorim în primul rând să facem un joc bun şi să obţinem prima victorie în această ediţie de campionat. Noi avem ca obiectiv evitarea retrogradării, dar cel mai mult ne interesează să creştem jucători pentru ligile superioare. Aşteptăm lumea la stadion şi profit de ocazie pentru a le ura succes şi celorlalte echipe ale judeţului angrenate în această competiţie”, a declarat preşedintele Gabi Stănucă. După parteneriatul cu gruparea din Valea Domanului, Gloria s-a întărit cu Haidău, Uţiu şi Fedor. Acestora li se adaugă Creangă, venit de la Sfântu Gheorghe, Blaga, ultima dată la CFR Simeria, Bârsan, de la Liberty, Tărbăţ, de la Lupac, şi juniorul Vădrariu, de la Chiajna. Alb-albaştrii l-au pierdut în schimb pe Mario Jurj, portar plecat în Germania.
Muncitorul, care s-a asociat în vară cu Voinţa Lupac, a scos o remiză în prima etapă, la Târgu Jiu. Astăzi primeşte replica Ştiinţei Turceni, antrenorul Viorel Lolea avertizând că victoria este foarte importantă. ,,Sperăm să luăm toate cele trei puncte, pentru că urmează un program foarte greu pentru noi. Nu avem probleme de lot, totul este pus la punct, trebuie doar să ne facem jocul şi să obţinem victoria. Am înţeles că vor veni mulţi suporteri la meci, ceea ce nu poate decât să ne bucure”, a declarat Lolea.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Care Gloria, care revenire? In Govandari joaca AFCM Resita 2012! Ce scrie in carnetele jucatorilor? Gloria? Gloria-i moarta-n papusoi ca si rossoneri din Valea Domanului. Hai Dani, fii si tu om serios si pune punctul pe “i“ sa nu fie prea tarziu! Caransebesul va va DA lectii in toate!