Reșițenii juniori au făcut spectacol în Serbia!

Numele Reșiței a fost reprezentat cu brio în acest final de săptămână la vecinii sârbi de către grupa juniorilor născuți în 2000 ai echipei AFCM Reșița 2012.

Gruparea antrenată de Petre Panescu a participat la un turneu organizat în Zrenjanin – Serbia, alături de alte șase echipe sârbești și conaționala din Jimbolia – Școala de fotbal ,,Marcel Băban”, reușind un turneu excelent din punctul de vedere al rezultatelor, fiind neînvinsă în cele cinci partide disputate.

În meciul de debut, reșițenii au trecut  de echipa din Vârșeț, scor 1-0, golul rossonerilor fiind înscris de Vlad Chera. Au urmat alte două meciuri în care reșițenii nu au pierdut, remizând 0-0 cu dinamoviștii din Pancevo și Academia Bamby. Fazele superioare ale competiției i-au adus pe români să se confrunte cu echipa organizatoare Proleter Zrenjanin, partidă care s-a încheiat nedecis 0-0 în timpul regulamentar, urmând a fi decisă la loviturile de departajare: scor 4-2 pentru AFCM.

În finala mare a turneului, elevii lui Petru Panescu au dispus de Radnicki Zrenjanin, cu un sec scor de 3–0, hatt – trick Vlad Chera, tânărul mijlocaș fiind ales și jucătorul finalei.

 

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Oare de ce la Braşov o echipă de fotbal de copii, CS Blue Angel, intră pe teren CU o formaţie alcătuită din 10 titulari reşiţeni din 11?? S-a intrebat cineva de ce nu joaca la Resita, pentru Resita?