FOTO: Accident în lanț, soldat cu două victime

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, o șoferiță a apăsat prea tare pe pedala de accelerație și din cauza ei două persoane au ajuns la spital.

Din primele cercetări se pare ca Matizul condus de șoferița blondă a intrat pe contrasens, a lovit în partea laterală un alt Matiz inscripționat cu sigla firmei C+C care. În urma impactului, autoturismul s-a rotit de câteva ori pe carosabil și a lovit o altă mașină, marca Fiat.

Cei care au avut de suferit au fost șoferul și pasagerul din cea de-a treia mașină, care au leziuni la cap și claviculă, iar în prezent se află la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

“Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Nepotul meu se afla în mașina marca Fiat, iar acum este la spital. Norocul lor a fost că purtau centura de siguranță, pentru că altfel i-ar fi proiectat prin parbriz”, a spus un reșițean, prezent la fața locului.

Șoferul care se afla în mașina C+C nu a pățit nimic, însă ghinioanele par să se țină lanț de angajații firmei de mezeluri, dar și de patroni. Reamintim că nu cu mult timp în urmă, unul dintre angajați a fost jefuit în cartierul Govandari, fără ca poliția să le mai dea de urmă hoților.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, au făcut măsurătorile și au stat de vorbă cu martorii. Șoferița care a produs accidentul nu s-a apropiat de mașinile avariate, de teamă că oamenii s-ar lua de ea. Tânăra nu și-a părăsit mașina, parcată pe partea opusă a carosabilului. “În prezent cercetăm cauzele în care s-a produs accidentul”, a precizat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.


Comments

  1. Pakatos says:

    iar te iei de blonde Beje?…;)