FOTO: Accident în lanț, soldat cu două victime

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, o șoferiță a apăsat prea tare pe pedala de accelerație și din cauza ei două persoane au ajuns la spital.

Din primele cercetări se pare ca Matizul condus de șoferița blondă a intrat pe contrasens, a lovit în partea laterală un alt Matiz inscripționat cu sigla firmei C+C care. În urma impactului, autoturismul s-a rotit de câteva ori pe carosabil și a lovit o altă mașină, marca Fiat.

Cei care au avut de suferit au fost șoferul și pasagerul din cea de-a treia mașină, care au leziuni la cap și claviculă, iar în prezent se află la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

“Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Nepotul meu se afla în mașina marca Fiat, iar acum este la spital. Norocul lor a fost că purtau centura de siguranță, pentru că altfel i-ar fi proiectat prin parbriz”, a spus un reșițean, prezent la fața locului.

Șoferul care se afla în mașina C+C nu a pățit nimic, însă ghinioanele par să se țină lanț de angajații firmei de mezeluri, dar și de patroni. Reamintim că nu cu mult timp în urmă, unul dintre angajați a fost jefuit în cartierul Govandari, fără ca poliția să le mai dea de urmă hoților.

promovare banner maxagro Muzeul TM

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632133574434″]

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, au făcut măsurătorile și au stat de vorbă cu martorii. Șoferița care a produs accidentul nu s-a apropiat de mașinile avariate, de teamă că oamenii s-ar lua de ea. Tânăra nu și-a părăsit mașina, parcată pe partea opusă a carosabilului. “În prezent cercetăm cauzele în care s-a produs accidentul”, a precizat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.


STPT job 1000x200

Comments

  1. Pakatos says:

    iar te iei de blonde Beje?…;)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/