Campanie electorală cu focuri de armă la Moldova Nouă

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Cu un cuțit de 25 de centimetri, două persoane din Moldova Nouă au tăiat sforile unui banner inscripționat cu sigla unei formațiuni politice. După ce au vandalizat materialul de campanie au încercat să se facă nevăzuți. Însă nu le-a ieșit!

Chiar dacă această campanie electorală s-a desfășurat în condiții mai mult decât bune, se pare că incidentele încep să apară în județul Caraș-Severin. Noaptea trecută, oamenii legii au tras chiar focuri de avertisment pentru a reuși să imobilizeze doi oameni care păreau suspecți. Doar unul dintre ei a fost prins și percheziționat.

“ La controlul corporal al acestuia, în mâneca stângă a fost găsit un cuțit , iar la verificarea bagajului abandonat de bărbat s-a constatat că era un banner inscripționat cu sigla unui partid. Bărbatul identificat, în vârstă de 27 de ani, era din Moldova Nouă” , a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

promovare banner maxagro

Chiar dacă nu a fost prins pe loc, în urma cercetărilor a fost identificat și cel de-al doilea suspect. După investigațiile făcute, s-a stabilit că cele două persoane implicate în incidentul electoral au tăiat sforile bannerului  cu intenția de a-l fura. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și port ilegal de cuțit.

 

publicitate tmc 640