Șoferii cărășeni fac pe nebunii la volan!

În cadrul acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate de poliţişti în cursul zilei de ieri, doi șoferi au dat bătăi de cap oamenilor legii. Aceștia s-au ales cu dosar penal după ce au ignorat semnalele polițiștilor și au refuzat să fie testați cu aparatul alcooltest.

Prima mașină a fost oprită pe Calea Timișoarei din municipiu. Polițiștii au cam avut de lucru până să-l oprească pe vitezoman și asta pentru că șoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii.

Distracția nu s-a încheiat aici, pentru că bărbatul din spatele volanului, în vârstă de 34 ani, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel de-al doilea incident s-a petrecut pe raza localităţii Bozovici, acolo unde polițiștii au oprit pentru control un autovehicul condus tot de un bărbat, de data aceasta în vârstă de 44 ani. Şoferul a refuzat, de asemenea, testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice.

În ambele cazuri s-a întocmit câte un dosar penal și în momentul de față se continuă cercetările.

Comments

 1. Marius says:

  Politia din Resita este un mare ZERO. Cand in TImisoara se dau sute de amenzi in cateva ore, in resita (cu ‘r’ mic!) se dau comunicate de presa cand este amendata o persoana la 10 zile.

  Ce le trebuie astora sa-si faca treaba pentru care sunt platiti din bani publici? Cine trebuie sa fie demis/ sa-si dea demisia ca sa aiba si doamna aia de la departamentul de comunicare al politiei resita material de trimis presei?

  Din cauza unor incompetenti din politia resita meseria asta e prost-vazuta!

 2. Adrian says:

  Foarte bine !!!
  Insa parca vad ca asta tine 3 zile si apoi nu-i mai vezi pe strazi.
  Bine ar fi ca zilnic sa fie astfel de filtre. Binenteles si radare.
  Dar pacat ca politistul este ruman si ia si mita, astfel iertand multi soferi.