Municipalitatea îi somează pe cetățenii leneși!

Autoritățile locale au demarat în ultima vreme mai multe acţiuni de verificare a modului de întreţinere a imobilelor şi a terenurilor din jurul acestora. În urma controalelor s-a lăsat cu mai multe sesizări și somații cu privire la proasta întreținere a unora dintre ele.

Verificările efectuate  la două imobile, proprietate privată, unul situat pe Bulevardul Muncii şi altul în curs de execuţie, situat lângă un magazin comercial din zona centrală a municipiului, nu s-au finalizat prea pașnic.

Pentru că s-au găsit neregului, la faţa locului au fost convocaţi administratorii celor două clădiri. Municipalitatea i-a pus în vedere administratorului imobilului, situat pe Bulevardul Muncii, să salubrizeze zonele adiacente şi să execute lucrările de conservare şi de punere în siguranţă a clădirii până în 24 octombrie.

Imobilul în construcţie, situat lângă un magazin comercial din zona centrală a municipiului, se află în termenul legal de autorizare până în 11 ianuarie 2015, existând posibilitatea de prelungire.

Şi în acest caz, administraţia locală i-a dat un termen de cinci zile administratorului imobilului pentru salubrizarea zonelor adiacente.

Astfel de acţiuni de verificare a modului de întreţinere a imobilelor şi a terenurilor vor continua, conform prevederilor legale şi hotărârilor de Consiliu Local în vigoare.

Comments

  1. xxx alegatorul- neinitiatul says:

    domn jurca, ai scris articolul facand un tur prin resita? Ori ai scris………la comanda? scrie copncret. PA.