Copiii de la Centrul ABC le-au spus „La mulți ani!” vârstnicilor Reșiței

Copiii de la Centrul ABC din Reșița le-au oferit vârstnicilor muzică, poezie și momente dulci. La acțiune au fost prezenți și doi primari ai Reșiței: cel actual, Mihai Stepanescu, și fostul edil, Mircea Popa.

Ziua internațională a persoanelor vârstnice a fost marcată cu multă emoție de copiii care frecventează Centrul de Zi ABC din cartierul reșițean Muncitoresc. Ei s-au pregătit cu poezii scrise chiar de unul dintre băieții din grup, au cântat și i-au invitat la dans pe cei prezenți la sărbătoare. Grupul țintă al micii serbări au fost beneficiarii Centrului pentru persoane vârstnice din Reșița, dar și părinți, educatori, reprezentanți ai administrației locale și ai presei s-au bucurat în egală măsură de momentele festive.

Mircea POPA: „Să ne dea Dumnezeu zile multe, să fim sănătoși. În numele a două babe și un moș, noi vă mulțumim și vă rugăm să nu ne uitați!

Fostul primar al Reșiței se simte cel mai bine în mijlocul pensionarilor din municipiu, el bucurându-se și de o largă apreciere în rândul acestora. „Stau de vorbă cu pensionarii Reșiței de câte ori mă întâlnesc cu ei în oraș, mai ales când ies la cumpărături și la prima întâlnire pe care o am marțea cu primarul îi spun problemele dumneavoastră și vreau să vă spun că are toată înclinația spre a vă rezolva problemele, nu doar ale tinerilor, ci și ale dumneavoastră, ale celor vârstnici. Dar trebuie să recunoaștem un lucru: posibilitățile financiare ale Primăriei sunt incomparabil mai mici decât înainte, din cauza faptului că numărul oamenilor activi, al muncitorilor a scăzut încontinuu și asta sigur că și influențează în mod deosebit și veniturile pe care Primăria le are ca să vină pe urmă și să facă niște lucruri în favoarea noastră”, a spus fostul primar Mircea Popa. Acesta le-a mulțumit copiilor pentru momentele frumoase și le-a adresat tuturor celor prezenți rugămintea de a nu-i uita pe vârstnici!

Evenimentul de la Centrul de Zi ABC a fost organizat de personalul acestei instituții, cu sprijinul Primăriei și sub coordonarea șefului acestui centru, Toma Anderca-Gherga.