Mihai Stepanescu, reales președinte PSD!

Membrii PSD s-au adunat astăzi la Sala Lira a Liceului de Artă, acolo unde a avut loc Conferința Municipală de Alegeri a partidului.

Acțiunea a durat aproape două ore, timp în care candidatul la funcția de președinte, Mihai Stepanescu, și-a prezentat proiectele pe care le are pentru organizația municipală, dar și pentru oraș. Același lucru l-au făcut și ceilalți lideri ai PSD.

„Alegerile s-au desfășurat conform programului. Am prezentat rapoartele de activitate, programul de acțiuni și am participat la alegerea noilor membri din biroul de conducere a partidului. Rapoartele au fost prezentate de membrii de partid, invitați, reprezentanți ai sindicatelor și au fost spuse deschis anumite lucruri. M-a bucurat faptul că și rapoartele de activitate au fost prezentate cu transparență. Astăzi putem vorbi de normalitate”, a declarat președintele PSD Reșița, reales astăzi pe funcție.

Acesta a făcut referire și la proiectele pe care le are pentru oraș și a ținut să reamintească faptul că a luat decizia să se înscrie în PSD pentru că municipiul poate beneficia de fonduri, doar cu sprijin politic. Astfel că, atât administrația, cât și politica trebuie îmbinate pentru obținerea unui rezultat bun, de care să se bucure oamenii.

psd_alegeri
Sala Lira a fost plină până la refuz

„Vreau colaborare și să se implementeze acele proiecte. Acum sunt șanse mult mai mari, am beneficiat de un ajutor din partea Guvernului, susținut prin 3 acte normative. Eu cred că șansele Reșiței sunt tot mai mari. Domnul prim-ministru Victor Ponta m-a asigurat de susținerea proiectelor. În acest mandat voi fi al PSD și cred în acest partid pentru că Reșița are nevoie de protecție socială”, a subliniat edilul-șef al Reșiței.

Pe lângă președintele PSD Reșița, tot astăzi s-au stabilit și cei nouă vicepreședinți. Pe lista acestora se regăsesc deputatul Ioan Benga, viceprimarul Ioan Crina sau consilierul local, Marius Bălean.

Pregătiri pentru alegeri la județ

Conferința municipală de astăzi precede alegerile ce vor avea loc la nivelul filialei județene, peste două săptămâni. „A fost un eveniment peste așteptările mele. S-au prezentat materiale consistente, specifice unei ședințe de partid, iar alegerile au fost cu happy end și cu final anunțat. Bineînțeles, s-a ales Mihai Stepanescu și, dacă doriți o dezvăluire în premieră, vă spun că va fi propunerea mea la funcția de prim-vicepreședinte la Conferința Județeană de peste două săptămâni”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

Acesta este de părere că inițiativele Primăriei Reșița sunt extrem de importante pentru oraș, pentru că municipiul are nevoie de locuri de muncă, iar județul are nevoie de bani pentru ca toate acestea să se poată concretiza.

Liderii PNL, absenți de la eveniment

De remarcat faptul că nici un reprezentant al colegilor de Alianță nu a fost prezent la acțiunea de astăzi. „Nu știu ce s-a întâmplat cu PNL, dacă a fost o carență de-a noastră, organizatorică, sau chiar au fost foarte ocupați colegii noștri, dar văd că merge și fără ei. Într-un fel, le-am simțit lipsa acum când m-ați întrebat voi”, a declarat liderul social-democrat Ion Mocioalcă.

Conferința județeană de alegeri a PSD va avea loc pe data de 16 martie.

Comments

  1. Mary says:

    Stepanescu reales la al XIII-lea Congres. Parca pe vremea cand conducea mosulica din fotografie, al doilea din stanga fata, sala era mai mare si mai plina. Acum inteleg de ce ii trebuie un nou imprumut de bani sa plateasca facturile la firmele restante, ca trebuie sa acopere si banii dati pe realegere. Mai urmeaza sa fie reales toasu Mocioalca, sa se desparta de Vela de la PNL ca Stepanescu este in clinciuri cu Frunzaverde si totul e bine, conform planului. Banii se impart la mai putini nu la toti.

  2. flo says:

    primare multe fapte bune ai facut,ai facut jumate de oras cu asfalt nou au pus multe tomberoane napoi”nici unul de la victoria pana la reng” nu este praf prin oras”cel putin pe muncii in jos” cand trece o masina zice k vine furtuna de nisip.fate util draga padurare