Află aici pe cine susține parlamentarul Valeria Schelean la șefia PDL!

Bătălia pentru fotoliul de șef al PDL la nivel național se anunță a fi una aprigă. Deja trei personalități din partid și-au exprimat dorința de a candida la alegerile interne ce vor avea loc în viitorul apropiat.

Singurul parlamentar PDL de Caraș-Severin, Valeria Schelean, a decis pe cine va vota la șefia partidului la nivel național. „Am ales să mă alătur și să-l susțin pe domnul președinte Vasile Blaga pentru că am descoperit, în echipa domniei sale, oameni extraordinari, deschiși, dedicați partidului și dornici să participe la efortul de reconstrucție al PDL. Nu am văzut FSN-ism, ci am văzut oameni profesioniști, hotărâți să învețe din lecțiile trecutului”, spune deputatul din Colegiul V.

În plus, Valeria Schelean susține că a apreciat și moțiunea propusă de actualul președinte Blaga, pentru că este una întemeiată pe valori. „Și am apreciat, de asemenea, că este un proiect al unității PDL. Va urma o perioadă de muncă, de reclădire a organizațiilor, de creare de evenimente pentru comunicarea valorilor noastre, pentru a arăta deschiderea față de oameni. Trebuie să le explicăm că ceea ce face acest guvern al dezastrului,  generează confuzie și sărăcie prin incompetența lui și minciunile pe care le propagă în fiecare zi în spațiul public”, subliniază membrul PDL.

Atac la adresa USL
Valeria Schelean face și câteva precizări referitoare la actuala guvernare. Aceasta susține că în  Caraș-Severin, la fel ca peste tot în țară, nu s-a întâmplat nimic. „Niciun proiect de dezvoltare, nicio investiție serioasă, nimic din promisiunile fără număr din timpul campaniei electorale. De aceea, sunt optimistă și privesc cu încredere viitorul, mai ales că am încredere în domnul Vasile Blaga și echipa domniei sale”, a adăugat deputatul de Caraș-Severin.

Comments

  1. felicitari poate il convingeti si dom’Lae