„României trebuie să i se redea spiritul antreprenorial”

Liderul liberal a comentat în câteva cuvinte ce a însemnat Congresul PNL pentru România, dar și modul în care a decurs una dintre cele mai importante acțiuni politice ale anului pentru PNL.

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, a făcut câteva comentarii referitoare la Congresul partidului, ce a avut loc la finele săptămânii trecute.

„Dacă ar fi să spun în câteva cuvinte ce a însemnat acest congres al PNL, spun următoarele: în primul rând, a fost poate primul Congres al Partidului Național Liberal după 1990, care a atestat faptul că PNL este un partid mare, cel mai mare partid de dreapta din România. În al doilea rând, din punct de vedere doctrinal, dar și din punct de vedere al demersului pe care și-l propune, Partidul Național Liberal, prin acest Congres, stabilește faptul că statul polițienesc trebuie să dispară, iar României trebuie să i se redea spiritul antreprenorial fără de care dezvoltarea economică este imposibilă. Iar acest lucru este realizabil”, a declarat vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde.