Președintele PDL din județ o susține pe Udrea!

Părerile în Partidul Democrat-Liberal Caraș-Severin în ce privește susținerea unuia sau a altuia dintre candidați sunt împărțite. În timp ce parlamentarul Valeria Schelean anunța la finele săptămânii trecute că îl susține pe Vasile Blaga, astăzi, primarul orașului Băile Herculane își motivează decizia de a o susține pe Elena Udrea.

La sediul din Modrogan al PDL, Elena Udrea și-a depus oficial moțiunea prin care candidează la președinția PDL: “Noul Partid Democrat Liberal. O Nouă Românie”. Alături de Elena Udrea, la depunearea moțiunii, a fost și președintele PDL Caraș-Severin, Nicușor Vasilescu.

Președintele democrat-liberal este de părere că moțiunea fostului ministru al turismului arată pe deplin capacitatea de lider a Elenei Udrea.  „Aceasta oferă soluții concrete la problemele cu care se confruntă partidul. Nu cosmetizează adevărul, îl prezintă așa cum este: greu de acceptat și de înțeles. Este strategia de care PDL are nevoie într-un moment în care conducerea partidului este total lipsită de viziune și vine cu aceleași idei care au dus partidul de la 23% la 16% și au generat pierderea unui milion de voturi. Partidul are nevoie să se înnoiască, să se reformeze, să reia comunicarea cu electoratul și societatea civilă. Cu Elena Udrea în fruntea sa, aceste obiective pot fi atinse. Este liderul politic inteligent, curajos, energic și determinat de care partidul are nevoie. Un PDL cu Elena Udrea înfruntea sa va fi coșmarul USL”, a declarat președintele PDL Caraș-Severin, Nicușor Vasilescu.

Un alt motiv pentru care primarul orașului susține candidatura Elenei Udrea este sprijinul pe care l-a acordat dezvoltării stațiunii în perioada în care acesta a ocupat funcția de ministru al turismului.  „Cât timp a fost ministru, a lucrat extraordinar de bine cu toți aleșii locali ai PDL și a reușit astfel să-și câștige respectul și admirația bazei partidului, iar felul în care a luptat pentru Băile Herculane nu poate fi decât admirat. Elena Udrea este genul de lider care nu ar fi temut, ci iubit“ a declarat Nicușor Vasilescu, după depunerea moțiunii.