Vezi ce a declarat Blaga despre Sorin Frunzăverde!

În urmă cu doar câteva momente, liderul democrat-liberal a intrat în sala de conferințe a unui restaurant amplasat în centrul orașului. Alături de acesta sunt prezenți șefii partidului din Caraș-Severin, dar și singurul parlamentar pe care l-a obținut PDL la alegerile din luna decembrie a anului trecut.

UPDATE ORA 15.26 – Opinii PDL despre plecările în masă din partid

După ce în urmă cu doar câteva zile un om din prima linie a partidului a părăsit PDL, mesajul pe care candidatul la funcția de președinte în cadrul partidului îl transmite este unul pozitiv. „Putem și fără Sorin, putem și fără Stănișoară. Sorin a plecat pentru că îl bătea Vela la alegeri. Să mă lase cu liberalismul!”, a spus în urmă cu doar câteva momente, președintele PDL, Vasile Blaga. În plus, acesta a declarat că filiala din județul Mehedinți este încă una foarte puternică, deși Mihai Stănișoară a părăsit formațiunea.

În aceste clipe, democrat-liberalul își prezintă moțiunea cu care intenționează să îi învingă pe contracandidații săi în alegerile din interiorul PDL.

UPDATE ORA 16.08 – Ce prevede moțiunea lui Blaga

Dincolo de remarca pe care a avut-o la adresa vicepreședintelui PNL, Vasile Blaga le-a vorbit democrat-liberalilor prezenți în sală, despre importanța reconstrucției partidului. De altfel, un plan în acest sens este prevăzut în detaliu și în moțiunea sa, cu care intenționează să câștige șefia partidului.

„ Desigur, ne-am putea preface că nu am primit destule semnale, am putea pune capul în pământ să spunem că nu s-a întâmplat nimic. De aceea am decis, alături de mulți oameni importanți din partid, să depunem acest proiect politic. El este un angajament pentru dumneavoastră, pentru partenerii noștri europeni”, a declarat Vasile Blaga. Acesta le-a explicat celor prezenți faptul că timpul este de partea dreptei din România.

 „Nu suntem la putere, nu apasă pe umerii noștri responsabilitatea guvernării, deci avem timp! Avem timp să reconstruim acest partid. În țară nu mai avem organizații statutare, indiferent ce îmi spuneți. Am încredere în noi că vom câștiga alegerile următoare, indiferent când vor fi ele. Un PDL unit este acela care se revitalizează și se unește în jurul valorilor. Am fost și voi fi un președinte care unește, nu dezbină. Voi fi președintele dumneavostră, dacă mă alegeți!”, spune actualul președinte al PDL, care dorește să obțină încă o dată votul de încredere al membrilor democrat-liberali. Cel mai important obiectiv pentru Vasile Blaga este câștigarea alegerilor din 2014.

Revenim cu amănunte!