Silviu Hurduzeu renunţă la candidatura pentru Consiliul Judeţean dacă preşedintele filialei PSD Moldova Nouă preia ştafeta

După ce candidatura lui Silviu Hurduzeu pentru încă un mandat la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin a fost pusă sub semnul întrebării de către președintele organizației PSD Moldova Nouă, cel care dădea de înțeles că actualului lider interimar al social-democraților cărășeni i-ar fi rămas județul mic, șeful celui mai râvnit fotoliu din Caraș-Severin spune că poate fi luată în considerare această variantă cu o singură condiție: Nelu Zaberca să-l înfrunte pe afaceristul Romeo Dunca în bătălia electorală din acest an.

„Sigur că există această posibilitate ca eu să nu candidez cu condiția ca președintele organizației PSD Moldova Nouă să se înscrie în această competiție. E deschisă competiția în partid pentru candidatura la președinția Consiliului Județean. Mă bucură acum, în calitatea mea de președinte interimar al organizației PSD Caraș-Severin, să fie cât mai mulți competitori și dacă președintele filialei social-democrate de la malul Dunării se crede capabil, nu are decât să candideze în forurile interne ale partidului pentru această funcție. Chiar m-aș bucura.”, îi răspunde președintele CJ CS colegului său din Moldova Nouă.

Referitor la afirmația conform căreia Silviu Hurduzeu ar înclina mai de grabă spre titulatura de deputat în detrimentul Consiliului Județean, succesorul deputatului Luminița Jivan la șefia filialei județene PSD nu înțelege cum de s-a ajuns aici când acesta și-a exprimat clar dorința de a candida pentru încă un mandat la șefia instituției pe care actualmente o conduce: „Nici nu vreau să comentez acel zvon. Am spus de acum câteva luni că intenționez să candidez pentru încă un mandat la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin și chiar astfel de zvonuri sunt peste puterea mea de înțelegere în a le comenta”.

CITEŞTE ŞI: „Nu cred că Silviu Hurduzeu va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Dacă o va face, va fi umilit de Romeo Dunca”.