„Mai facem ceva și pentru Caransebeș, chiar așa cum suntem, urmăriți penal, jumuliți, terfeliți!”

Scandalurile se țin lanț în Primăria Caransebeș după ce primarul Felix Borcean a devenit ținta șicanelor colegilor din PNL, dar, chiar dacă mai greu, lucrurile se mișcă în municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Intens s-a lucrat în ultima vreme la Spitalul Municipal de Urgență, dar activități de reamenajare s-au desfășurat și în Parcul Teiuș. Potrivit primarului Felix Borcean, se amenajează toate aleile din Teiuș, iar Dâlma va fi asfaltată. Asfalt se va turna și pe toate străzile și aleile din cartierele Balta Sărată și Pipirig. „Se redeschide posibilitatea de a accesa acele fonduri prin FDI, unde dacă îl accesăm chiar o să fie o transformare frumoasă, adică tot orașul va fi reabilitat din punct de vedere al străzilor și trotuarelor. Pe lângă toate acestea, avem în derulare vreo 6-7 proiecte europene. Eu nu am o echipă de promovare foarte bună. Lumea se uită la Reșița și zice: uită-te la Nelu Popa, ce bine îi merge acolo, ce frumos! E și un pic de promo foarte bun și îl felicit pentru treaba aceasta. Noi nu știm să se promovăm, asta e problema. Avem de exemplu, am terminat recent proiectul Wi-Fi Eu, cel cu Wi-Fi în tot orașul. Avem două proiecte care sunt semnate, de informatizare a întregului aparat al Primăriei cu SPIR, piață, totului tot, toate cu dotări. S-au semnat deja contractele pentru reabilitarea Centrului de zi pentru vârstnici”, a adăugat edilul-șef.

Se așteaptă totodată finalizarea proiectului privitor la ruinele bisericii medievale din centrul orașului. Pe lista de rezervă a Agenției pentru Dezvoltare Regională au fost incluse modernizarea Școlii Generale Nr 8 și Spitalul Bora, dar e în fază finală și documentația pentru schimbarea iluminatului public în Caransebeș.