„Nu cred că Silviu Hurduzeu va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Dacă o va face, va fi umilit de Romeo Dunca”

Atunci când casele de pariuri la nivelul politicului din Caraș-Severin se concentrează asupra candidaților cu cel mai mare potențial de câștig vizavi de ocuparea râvnitului fotoliu din județ – Consiliul Județean: Silviu Hurduzeu, actual președinte al CJ CS, și Romeo Dunca, candidatul Partidului Național Liberal, ineditul e pe cale să arunce totul în aer.

Posibila alianță dintre PSD și Pro Romania la nivel de Caraș-Severin, o Stângă unită menită să-i garanteze lui Hurduzeu victoria în fața candidatului liberalilor, omul de afaceri Romeo Dunca, pare o strategie făcută doar de ochii electoratului, jocurile din spatele cortinei fiind cu totul altele, mult mai ambițioase și mult mai bine ticluite, jocuri din care rezultă că afaceristul de pe Bega are cale liberă spre cea mai înaltă funcție din județ, chiar cu ochii închiși.

Faptul că, în ultima perioadă, liderul interimar al social-democraților cărășeni, Silviu Hurduzeu, nu a prea stat de vorbă cu primarii în funcție și nici cu președinții filialelor nu denotă lipsa tactului politic, din contră. Se poate vorbi de o prea multă meticulozitate, o meticulozitate care îi va garanta lui Dunca funcția de lider județean, fără competiție și fără prea mult tam-tam.

Referitor la surpriza care îi va lăsa pe toți cu ștampila de vot în aer, președintele Organizației PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca a detaliat: „Nu cred că Silviu Hurduzeu va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Dacă o va face, va fi umilit de Romeo Dunca, așa cum arată PSD la nivel județean astăzi. Asta e o certitudine, nu o părere. Silviu Hurduzeu pare că a schimbat macazul: e gata să depășească granițele județului Caraș-Severin. Vrea să ajungă deputat. Nu-l mai interesează Consiliul Județean. Probabil i-a rămas mic”.