„De când s-a schimbat conducerea nu m-a sunat absolut nimeni”

Plecarea deputatului Luminița Jivan din fruntea Organizației PSD Caraș-Severin pare că nu a fost de bun augur pentru unii primari social-democrați și președinți de filiale. De mai bine de trei luni, cu toții sunt la curent în legătură cu interimatul lui Silviu Hurduzeu, însă nu toți au avut ocazia să stea la masă cu noul lider. Unii spun că nu au fost contactați niciodată și nici vorbă despre consultări sau despre punerea la punct a vreunei strategii pentru câștigarea luptei electorale din acest an.

„De când s-a schimbat conducerea eu nu am fost contactată de nimeni. Nu m-a sunat absolut nimeni, nu am fost întrebată nimic. Practic, noi suntem inexistenți. Noi nu am fost contactați să participăm la întruniri. Nu știu în ce constă acest lucru, motiv pentru care nu vreau să intru în detalii vizavi de acest subiect”, a explicat primarul comunei Pojejena, Mira Radovancovici.

Dacă tăcerea președintelui interimar al PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, poate fi considerată o strategie în vederea apariției surprizelor electorale sau, din contră, dacă lipsa de implicare a acestuia le-a dat de gândit primarilor în funcție vizavi de pregătirea bagajelor pentru a face pasul în barca unui alt partid, edilul social-democrat a ținut să sublinieze: „Nu m-a contactat nimeni. Nu am primit propuneri. Mergem în continuare cu mandatul pentru că avem această obligație față de electoratul care ne-a acordat încrederea. Mergem înainte cu proiectele pentru comunitate, dar și pentru binele comunității”.