Silviu Hurduzeu, despre alegerile din Lăpușnicu Mare: „Cetățenii au tot timpul dreptate”

untitled design set 970x90 px

Sprijinul oferit de mai marii PSD și vizitele lor în teritoriu în această perioadă nu au fost suficiente pentru ca propunerea lor, Nicolae Popistaș, să câștige alegerile locale în comuna Lăpușnicu Mare. Se pare că social-democrații au fost mult prea siguri pe ei, iar alegătorii le-au dat peste nas.

Soarta comunei Lăpușnicu Mare a fost decisă ieri din nou, la un an după ce politicienii le-au cerut votul locuitorilor. Un an a fost suficient pentru ca oamenii să se răzgândească și să nu mai aleagă PSD. De această dată, votanții au preferat-o pe Mihaela Drăgilă, profesoara de 33 de ani aruncată în cursă de PNL. Surpriza cea mai mare a fost pentru social-democrați, care nu se așteptau să piardă. O recunoaște chiar președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, cel care l-a susținut pe candidatul PSD Nicolae Popistaș și care i-a fost alături acestuia chiar și ieri, împreună cu deputatul Luminița Jivan și primarul comunei Bozovici, Adrian Stoicu.

CITEȘTE ȘI: PSD Caraş-Severin, umilit la alegerile locale parţiale! Echipa Mocioalcă-Hurduzeu-Jivan-Lala-Stoicu-Popistaş, corigentă în faţa profesoarei Mihaela Drăgilă!

Deși rezultatul a fost surprinzător, iar candidatul care a obținut fotoliul de primar este din alt partid, Hurduzeu susține că, la fel cum s-a întâmplat și în cazul altor primari liberali, relația cu Mihaela Drăgilă va fi una firească, așa că se arată deschis spre colaborare.

„Am fost de mai multe ori la Lăpușnicu Mare în această perioadă. Mă așteptam ca propunerea, candidatul Partidului Social Democrat (n.r. Nicolae Popistaș) să câștige. Dar respect opțiunea cetățenilor. Știți că se spune că cetățenii au tot timpul dreptate. Nu ne rămâne decât să colaborăm cu conducerea nou-aleasă la Primăria Lăpușnicu Mare. Chiar cred că am o relație bună cu toți primarii”, a declarat Silviu Hurduzeu pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI: UPDATE 3. Final de alegeri la Lăpușnicu Mare. Cine preia frâiele comunei?

Sursă foto: Arhivă

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/