Şi-a luat papucii şi a plecat! Ramona Dziţac a demisionat din USR după scandalul păruielii pentru un dres de baie

Președintele USR Gavojdia nu a mai aşteptat cercetarea disciplinră, cu care conducerea judeţeană a ameninţat-o, şi a părăsit singură formaţiunea politică.

De la centru primise oricum un avertisment în alb, de la preşedintele USR Timiş, Cristian Moş, care preciza: „Imediat după ce am aflat despre incident am convocat Biroul Județean Timiș, am analizat faptele împreună cu colegii din județ, iar concluzia care a urmat a fost firească: USR se delimitează de orice acțiune ilegală și imorală a membrilor noștri. Orice derapaj de acest fel va fi sancționat dur de către conducerea județeană a USR. Un astfel de comportament nu îi reprezintă nici pe cei aproape 20.000 de membri ai partidului și nici pe zecile de mii de timișeni care și-au pus până acum speranțele în noi. Oricine nu respectă aceste principii și criteriile de integritate USR va fi sancționat, deoarece principiile și onestitatea sunt cele mai valoroase lucruri pe care le avem”.

Soluţia la care s-a ajuns a fost comunicată tot de preşedintele USR Timiş, Cristian Moş: „În urma discuțiilor care au apărut în spațiul public referitor la acțiunile reprobabile ale președintei filialei USR Gavojdia, vă comunicăm că aceasta și-a dat demisia, calitatea sa de membru USR încetând de astăzi”.

În concluzie, Ramona Dziţac nu a mai aşteptat să i se dea papucii. Și i-a luat singură și a plecat din USR.

Vă reamintim că scandalul a plecat după ce aceasta a fost acuzată de furtul unui costum de baie şi a unei perechi de slapi, de la o petrecere a burlăciţelor pe care Dziţac a organizat-o vara trecută. Confruntarea între păgubită şi acuzată a avut loc în această săptămână, în faţa unui local din Lugoj, unde a avut loc şi agresiunea împotriva unei prietene a părţii vătămate, care filma cu telefonul mobil. Dosarzul se flă în cercetare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj.

CITEȘTE ȘI: Politică trasă de păr! Președintele USR Gavojdia, acuzată de loviri și distrugere