Ping-pong politic peste fileul ilegalității!

Atacurile publice dure continuă între foștii colegi de partid Ionuț Popovici și Ion Tabugan. Actualul lider PMP spune despre președintele ALDE Caraș-Severin că este un traseist politic oportunist. Ba mai mult, ar face presiuni asupra anumitor persoane să se înscrie în partidul pe care îl conduce. Ion Tabugan profită de ocazie și nu-i întoarce și celălalt obraz.

O conferință de presă la care a participat și conducerea centrală a Partidului Mișcarea Populară i-a dat din nou ocazia liderului județean Ionuț Popovici să sară la gâtul fostului coleg Ion Tabugan, amintind parcursul politic al acestuia. În plus, președintele PMP Caraș-Severin spune că, după ce și-a instalat un favorit în funcția de director al Direcției Silvice, acum profită și obligă oamenii din domeniul silviculturii să semneze adeziuni.

„Ion Tabugan: 3 mandate, 4 partide. Nu putem să îl încadrăm decât la traseist sau la fripturist politic. Domnul Tabugan are o întâlnire cu aleșii locali ALDE și UNPR, alături de directorul Direcției Silvice. Menționez că aleșii UNPR sunt în mare parte silvicultori pe care, într-un fel, îi constrânge să semneze adeziuni la ALDE, lucru care se poate verifica. Și vă spun că o bună parte din ei au semnat adeziuni la ALDE. Mi se pare demult depășită linia legalității. Așa înțeleg unii, din păcate parlamentari, să facă o politică despre care cred că le va merge în continuare. Dar din păcate eu cred că aici se oprește trenul acesta”, a răbufnit Ionuț Popovici.

Ion Tabugan nu a negat faptul că se întâlnește cu oameni cărora le propune să îi fie alături. În plus, nu vede nimic ilegal în gestul său. Își pune în schimb un semn de întrebare legat de interesul lui Ionuț Popovici față de persoana sa, înaintând ideea că liderul PMP ar avea lucruri de ascuns. „Am oameni care fac politică alături de mine din 2004. Să nu-i chem acum să bem un pahar, o cafea și să îi întreb care mai vor să vină alături de mine? Care vor, bine, care nu, nu-i nicio supărare. Dragoste cu sila nu se poate. Poți să obligi pe cineva? De ce aceste atacuri la adresa mea?! Pentru că domnul Popovici se teme ca nu cumva odată cu schimbările de la nivelul Direcției Silvice Caraș-Severin să i se termine cu afacerile. Pentru că dumnealui are de făcut niște bariere pe drumurile forestiere, pentru că dumnealui face lucrări pe drumurile forestiere, pentru că a uitat să facă unele lucrări contractate. Nu e treaba mea să-i verific afacerile și nici n-am făcut-o, dar tare mă tem că de asta nu are loc de Ion Tabugan”, a răspuns, cu subînțeles, parlamentarul ALDE atacurilor lansate de Ionuț Popovici.