Politică trasă de păr! Președintele USR Gavojdia, acuzată de loviri și distrugere

Un bal al burlăcițelor, organizat anul trecut, a lăsat urme la începutul acestui an, președintele USR Gavojdia, Ramona Dzițac, fiind acuzată de loviri și alte violențe de alte două fete.

Dzițac a fost acuzată că ar fi sustras de la respectiva petrecere a burlăcițelor un dres de baie și o pereche de șlapi. Acuzele au venit abia acum, pentru că președintele USR Gavojdia a pus pe o rețea de socializare câteva fotografii în respectiva ținută, remarcată de cele care susțin că lucrurile le aparțin. Acestea au contactat-o susținând că lucrurile sunt ale lor, de fapt, și au cerut să le fie returnate. Președintele USR Gavojdia susține că totul a fost o înscenare și a negat că ar fi plecat de la petrecerea respectivă cu lucruri care nu îi aparțineau, dar a acceptat să se întâlnească cu una dintre fete pentru, susține ea, a-i face cadou dresul respectiv de baie.

Întâlnirea a avut loc la Lugoj, la un club de bowling, însă lucrurile au luat amploare când președintele USR Gavojdia a observat că este filmată cu telefonul mobil. Cea care a filmat, prietena celei care a acuzat-o că i-a furat dresul de baie, s-a ales cu mai multe lovituri și a depus plângere la Poliție pentru loviri.

„Anul trecut am organizat o petrecere a burlăcițelor la care au participat și cele două fete. Totul a fost în regulă până acum, în ianuarie, când m-au contactat că au văzut o poză cu mine în dresul uneia de baie și șlapii alteia. Eu le-am spus că nu aveam de ce fur lucrurile astea, e un dres de 50 de lei, să fim serioși. Dar am acceptat să mă întâlnesc cu una dintre ele să îi fac cadou dresul. Ea a venit cu o prietenă care mă filma cu telefonul pe ascuns. Am rugat-o să nu mă mai filmeze. Ele doreau să recunosc eu că am furat dresul ăla. Era clar o înscenare. Am zgâriat-o și, da, i-am spart ochelarii, pe care i-am plătit pe loc: 800 de lei”, a declarat Ramona Dzitac pentru tion.ro. Ea s-a suspendat din funcția de președinte USR Gavojdia până la finalizarea anchetei. Dosarul a ajuns acum pe masa procurorilor, urmând ca în câteva zile să fie audiați și martorii.

Ramona Dzitac nu este la primul scandal politic, aceasta acuzându-și colegii din PMP, pe vremea când era membru al acestei formațiuni politice, de agresiuni, care au fost reclamate și la Poliția Lugoj.