Sfidează timpul! Întinerește cu celule proprii la clinica Genesium Co din Reșița!

Tehnica de rejuvenare cu celule proprii poartă denumirea profesională de tehnica PRP și este una dintre puținele proceduri ce folosește celule din organism pentru a reîntineri porțiunile corpului unde trecerea anilor a lăsat urme.

În cabinetul Genesium Co din cadrul Spitalului de Urgență-Staționar II Reșița se realizează tehnica PRP. În esență, acest procedeu se rezumă la rejuvenarea feței, a decolteului sau chiar regenerarea părului fără a se utiliza substanțe străine corpului.

Tehnica este una simplă, rapidă și sigură. Constă în recoltarea de sânge venos (10 ml), care prin centrifugare duce la separarea de plasma concentrată în trombocite și factori de creștere implicați în stimularea și formarea de noi fibre de colagen. Plasma obținută se activează și se reinjectează intradermic cu ajutorul unui ac foarte fin.

După recoltarea unei cantități de sânge periferic, din acesta se obțin cantități suficiente de plasmă îmbogățită în hormoni de creștere și celule stem, care vor fi injectate în zonele cu deficit, în care dorim să obținem biorevitalizare cu întinerirea pielii. Astfel, cu ajutorul acestui procedeu se pot atenua ridurile fine, reîntineri zonele corpului mai expuse, cum ar fi fața dorsală a mâinilor sau decolteul, se pot trata cicatricile inestetice sau vergeturile.

Rezultatele încep să se vadă după două-trei săptămâni, pielea căpătând un aspect strălucitor. Astfel, se obține îmbunătățirea tonusului, texturii și gradului de hidratare al pielii. Efectul persistă aproximativ 12 luni.

Pentru mai multe informații despre cum să reîntineriți folosind celule proprii și pentru o consultație la cabinetul Genesium Co din oraș, apelați unul dintre numerele de telefon: dr. Gaurav Narad 0740 439 350 sau dr. Viviana Narad 0722 664 084.

Comments

  1. CATALINA says:

    IARASI RECLAMA! OK!
    DAR, OAMENI BUNI, ZIARISTI, AUTORI AI ARTICOLULUI, PUBLICATI SI PRETURILE SAU O LISTA INFORMATIVA, ALTFEL NE UITAM CA VITELUL LA RECLAMA, FARA A STI DACA MERITA SA BATEM LA USA CABINETULUI SAU NU!