Sfârșitul de săptămână aduce cu el cele mai mari cote la Mozzart Bet

Se luptă pentru cele mai bune poziții ce asigură participarea în Liga Europei. Mozzart Bet, platforma dedicată pasionaților de pariuri, îți garantează cele mai bune cote. 

RENNES-NICE

Vreo șapte-opt formații din campionatul Franței, printre care și Rennes, luptă pentru poziția a cincea ce asigură participarea în Liga Europei. Nice e la doar șase puncte de zona retrogradării și va trebui să aibă grijă, dar formația gazdă e mai motivată în contextul în care n-a mai câștigat de cinci etape. Având în vedere că oaspeții au șapte jucători accidentați, încercați cea mai mare cotă de pe piață propusă de Mozzart Bet pe victoria lui Rennes, 2,00.

leader board 728 x 90 px

WERDER BREMEN-EINTRACHT FRANKFURT

Frankfurt traversează o perioadă excelentă, nemaipierzând în campionat din 11 decembrie. Mai mult decât atât, Eintracht a reușit s-o răpună în etapa trecută și pe Bayern (2:1), așa că merge plină de încredere la Bremen. Din acest motiv Mozzart Bet vă oferă cea mai mare cotă de pe piață 1,95, pe victoria roș-negrilor.

BEȘIKTAȘ-DENIZLISPOR

În afara înfrângerii cu Trabzonspor din 31 ianuarie (1:2), Beșiktaș a înregistrat rezultate bune în 2021, ceea ce nu s-ar putea spune despre Denizlispor, care în ultimele zece etape a câștigat doar două meciuri. Alb-negrii sunt la trei puncte de liderul Galatasaray și au un meci mai puțin, așa că Mozzart Bet vă propune cea mai bună cotă de pe piață pe victoria lor, 1,38, chiar dacă joacă fără Montero și Tosun.