Efes 1.80, Nantes 2.20, Rayo Vallecano 1.70 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Începe-ți ultima zi de weekend cu cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet! Iată care sunt cotele promoționale de astăzi!

Barcelona – Anadolu Efes (ora 21:30) cota 1.80

În această seară de la 21:30, cele mai bune echipe din Europa luptă în finala Euroligii de baschet. Efes vine după un sezon excelent și acest aspect se reflectă prin statutul de favorită împotriva mai vast experimentatei Barcelona, care a mai câștigat competiția în două rânduri. Echipa turcă vine și după 3 victorii la rând contra Barcelonei, ceea ce le conferă un moral ridicat pentru finala ce urmează.

Nantes – Toulouse (ora 19:00) cota 2.20

După ce au câștigat cu 2-1 în deplasarea de la Toulouse, Nantes este favorită cert în finala de acasă care ne va dezvălui participanta din Ligue 1 a sezonului viitor. Din ultimele 13 partide directe, în doar două rânduri au reușit Toulouse să câștige contra lui Nantes, această statistică dându-le bătăi de cap celor de la Toulouse și motive de de încredere galbeni-verzilor.

1000x100 casa brutarului

Rayo Vallecano – Lugo (ora 22:00) cota 1.70

De la ora 22 va avea loc ultima partidă a acestui sezon din La Liga 2, unde Rayo este favorită contra celor de la Lugo. Miza este mare pentru Rayo, chiar dacă ar putea și cu o înfrângere să aibă prezența asigurată în playoff-ul de promovare în prima ligă, aceștia vor ataca din prima secundă pentru a nu trăi cu emoții în ultimul joc al sezonului.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.