Sex-simbolul Marcel Toader își îmbracă iubita cu țoale bănățene cusute cu aur!

De Sfânta Marie Mică, iubita afaceristului Marcel Toader, fost jucător de rugby și considerat unul dintre cei mai sexy români, a fost împodobită din cap până în picioare cu adevărate bijuterii folclorice din inima Banatului.

Maria Constantin a primit cu ocazia onomasticii trei costume populare din Caraș-Severin, mai exact din zona Banatului, cusute de mână de bănățence acum mai bine de o sută de ani. Mai mult decât atât, straiele tradiționale bănățene sunt cusute migălos cu fire de aur și argint.

Astfel, afaceristul a scos din buzunar o mică avere pentru ca blonda care-l face fericit, cântăreață de muzică populară de profesie, să îmbrace cele mai deosebite costume de fiecare dată când urcă pe scenă.

Am găsit în Caraş-Severin trei costume naţionale din zona Banatului sârbesc, vechi de peste 90 de ani, cusute cu fir de aur şi argint. Sunt spectaculoase şi i-au plăcut foarte mult Mariei”, a declarat, pentru spynews.ro, Marcel Toader.

Omul de afaceri a reușit astfel să iasă din tipare cu un asemenea cadou, în condițiile în care tinerele din showbizul românesc visează doar la bijuterii care mai de care. Cele trei costume cusute cu aur și argint sunt de departe la fel de prețioase ca orice inel cu care divele mondene sunt date zilnic pe spate.

Costul unui singur costum tradițional din Banat, vechi de aproape o sută de ani, se ridică undeva la câteva sute de euro, în funcție de model și de munca depusă pentru a țese un astfel de port popular de o frumusețe și valoare incontestabile.

Prețul costumelor cu o astfel de vechime atinge 500 de euro, depinde de ce costum este vorba, dar și de cât este de autentic. Costul depinde de fiecare costum în parte, de câtă lucrătură este vorba”, a menționat Gheorghe Țunea, director al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin.

Astfel, focoasa artistă de muzică populară are garderoba de scenă asigurată pentru noul sezon, arătându-se extrem de impresionată de alegerea făcută de iubitul său, dar mai ales de interesul acestuia pentru cariera sa.

Foto: libertatea.ro