Avocat gratuit pentru angajații Mechel!

express de banat, resita, caras-severin, stiri resita, stiri caras-severin, mechel, ductil steel, combinat, uzina, luca malaiescu, stiri otelu rosu, valea bistrei, negocieri pentru cumpararea societatii

Deși societatea este una privată, parlamentarii cărășeni au hotărât să intervină pentru ca uzina de la Oțelu Roșu să nu fie închisă, iar sutele de angajați să nu rămână șomeri. Pentru sprijinul oamenilor, fiecare face ce poate.

După întâlnirea în care parlamentarii din județ au înțeles concret cu ce situație au de-a face în cazul combinatului Ductil Steel Oțelu Roșu, fiecare a promis că își va aduce contribuția pentru rezolvarea sau aplanarea efectelor problemei.

Astfel că deputatul Valeria Schelean a promis că îi va reprezenta ca avocat pe toți angajații în dosarul insolvenței, serviciile sale fiind fără plată. „Mi-am oferit gratuit serviciile juridice să reprezint cetățenii în dosarul de insolvență, iar sugestia a fost foarte bine primită. Acum am luat toate documentele ca să le studiez și să înțeleg situația oamenilor”, a declarat parlamentarul Valeria Schelean.

Amintim că toți parlamentarii cărășeni au promis că vor interveni, fie printr-un parteneriat comun, lăsând la o parte partidele din care fac parte, fie prin intervenții directe la Ministerul Economiei și la primul-ministru Victor Ponta. „Sunt alături de oameni și susțin inițiativele colegilor indiferent de partidul lor, pentru binele județului. Sper să putem fi uniți pentru Caraș”, a mai adăugat deputatul PDL.

Comments

  1. Matei Donea says:

    EXCLUSIV: Otelaria de la Otelu Rosu poate fi redeschisa

    Combinatul de la Otelu Rosu se poate redeschide in luna mai a acestui an datorita unui proiect de management economic fundamentat de cativa ingineri printre care se regasesc cativa localnici.

    http://www.politicienii.ro/2013/04/04/otelaria-de-la-otelu-rosu-poate-fi-redeschisa/#.UV155G7fqHs