„Acuzele sale sunt foarte grave!”

Reprezentanții municipalității au susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia și-au expus punctul de vedere cu privire la acuzele pe care controversatul om de afaceri, Adrian Chebuțiu, le-a adus ieri administrației locale.

Adrian Chebuțiu afirma că niciun investitor serios nu se va putea așeza în Parcul Industrial al orașului, unde să pună bazele unei afaceri serioase, pe motiv că terenul are probleme, iar lucrarea a fost prost făcută.

CITEȘTE ȘI:  MIHAI STEPANESCU: „Este surprinzător că nu a fost o intenţie serioasă de dezvoltare a unei investiţii”. Chebuțiu ripostează!

Vizibil revoltați, cei care conduc Primăria Reșița, alături de șefii de servicii, au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au dorit să îi asigure pe oamenii de afaceri serioși că, dacă doresc, pot obține teren în Valea Țerovei, în Parcul Industrial. Aceștia susțin că acolo se pot construi hale, iar afirmațiile lui Adrian Chebuțiu sunt nefondate.

O să supun atenției Consiliului Local în prima ședință chestiunea aceasta. Ne gândim să cerem daune vizavi de ceea ce au spus în presă. Mie mi se pare foarte grav! Nimeni nu vrea asta, dar este o chestiune foarte gravă pentru reșițeni, adică să spui că ai făcut un Parc Industrial pe milioane bune de euro și să spui că acolo poți să pui doar corturi… Voi cere părerea colegilor dacă mergem în instanță sau nu”, a declarat astăzi viceprimarul Reșiței, Ioan Crina.

În concluzie, reprezentanții Primăriei au explicat că sunt deschiși tuturor acelora care vor să investească în orașul de pe Bârzava. „Îi aștept pe investitorii serioși. Velo City e a doua firmă la care am rezerve. Prima a fost una de la Oțelu Roșu. Aceasta e a doua. Nu are bază, nu are bani și are alte interese”, a subliniat astăzi edilul-șef al Reșiței, Mihai Stepanescu.

Aleșii reșițenilor au ținut să precizeze că este posibil ca cei de la Velo City să fi urmărit să rezilieze contractul și să scape de penalități.

 

 

 

Comments

  1. sexe says:

    Taci tu cat de grave sunt. In sedinta de consiliu sa nu discutati decat ca gigel va spus coada de purcel. Primarul ramane deschis ca o floare fara pistil si investitorii care vin la UCMR vor face noi fabrici si uzine in Parcul Industrial. Iar pe nesimtitii aia ii rezolva in instanta consilierul primarului, nea cum ii zice, na ca-mi scapa, ca era candva pe la Politie si acum duce dosarele la instanta.

  2. Mary says:

    Ei na mai Oana la cate procese are ce mai conteaza unul in plus. Se bucura primarul ca se bate si el cu morile de vant ca si Don Quijote de la Mancha. Si cam care ar fi acuzatiile fondate ?

  3. sexe says:

    Primarule e grav ce ai spus cu Crina, in conferinta de presa ca “în spatele refuzului de a construi în Parcul industrial din Valea Ţerovei se află “interese politice”. Nu se vrea dezvoltarea Reşiţei”. Bai e grav. Daca aude Ponta si Antonescu e belea mare. Iar bati in Frunzaverde si in Vela. Nasol de tot. Nici nu mai vezi nimic in traista. Ramanem la nivel de volane si huse. Cat de curand te vad ca pe ala de se plimba pe strada in tinuta sport cu volanul in mana. Grav daca ai inceput sa ai spiomanita.