Serialul Robu-Fritz-DSP s-a încheiat cu trei autorizații… diferite! Corturile USR-PLUS au fost instalate

După trei săptămâni în care a încercat să obțină autorizația pentru instalarea corturilor electorale, Dominic Samuel Fritz anunță că municipalitatea a fost darnică și nu a primit unul, ci trei documente. Toate sunt însă diferite.

Totul a pornit după ce Dominic Samuel Fritz a acuzat municipalitatea că pune piedici pentru strângerea de semnături. Asta, pentru că lucrurile s-au blocat într-un aviz pe care Direcția de Sănătate Publică ar trebui să îl emită în situația în care se solicită amplasarea corturilor în spații publice deschise. După trei zile de discuții aprinse pe tema acestui subiect, Fritz anunță că povestea s-a încheiat.

CITEȘTE ȘI: Atacuri între Nicolae Robu și Dominic Samuel Fritz! Trei zile de discuții pe seama unui banal aviz!

„Saga corturilor obstrucționate s-a sfârșit! La trei săptămâni de la depunerea cererii, ieri am primit trei avize din Primărie: unu în care ni se cere aviz DSP, altu în care nu ni se cere aviz DSP, și încă unu în care ni se transmite că se consideră că avizul DSP dat unui alt partid e valabil și pentru noi. Trăiască birocrația! Voi fi astăzi de la ora 18.00 până târziu la corturile noastre în Piața Libertății și Piața Operei împreună cu colegul meu Cristian Moș. Vă aștept cu dezinfectant să semnați pentru noi”, a postat Dominic Samuel Fritz pe pagina sa de Facebook.