Serbările Verii și-au atins scopul. Peste 5.000 de lei pentru tratamentul Alexandrei

explo 1000x200

Familia Alexandrei a primit astăzi o donație din partea Asociației DJ-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producătorilor și Interpreților, cea care a organizat Serbările Verii, un eveniment caritabil susținut la jumătatea lunii iulie.

Potrivit președintelui asociației, Mihai Ardeleanu, după achitarea tuturor cheltuielilor cu artiștii, cu energia electrică consumată și curățenia zonei centrale, unde a fost organizat evenimentul au mai rămas circa 5.000 de lei. Banii au fost donați familiei unei adolescente de 16 ani care are mari probleme de sănătate, suferind de mai multe afecțiuni neuromotorii.

CITEȘTE ȘI: Serbările Verii – trei zile de petrecere cu scop caritabil

Mama fetei a mulțumit celor implicați în proiectul social și a precizat că suma reprezintă jumătate din banii pe care îi va plăti la o clinică din Târgu Mureș pentru un tratament de irigare a creierului.

La sediul Casei de Cultură, în prezența viceprimarului Marius Isac și a administratorului public Andrei Ungur, au fost desigilate urnele cu donațiile oamenilor, făcute în timpul Serbărilor Verii Caransebeș 2017. În urma donațiilor a fost strânsă suma de 5.220 lei, bani care o vor ajuta pe tânăra de 16 ani să urmeze mai departe tratamentele, unele destul de costisitoare.