Serbările Verii – trei zile de petrecere cu scop caritabil

explo 1000x200

Serbările Verii la Caransebeș sunt pe cale să înceapă. Organizatorii, Primăria și Casa de Cultură „George Suru”, pregătesc 3 zile de muzică și voie bună, la sfârșitul acestei săptămâni, în zona centrală de lângă Parcul General Dragalina.

Acțiunea este susținută de Asociația DJ-lor, artiștilor, muzicologilor, producătorilor și artiștilor din România, care, la finalul celor trei zile, va dona o parte din fondurile colectate de la comercianți unei familii din Caransebeș în scop caritabil. Familia are nevoie de cât mai mult sprijin financiar, întrucât fiica Andreea în vârstă de 15 ani suferă din naștere de afecțiuni neuromotorii și recuperările la clinicile de specialitate sunt deosebit de costisitoare. Familia a însoțit-o pe Andreea o lună de zile în Ucraina în aprilie, apoi, la finalul lunii iulie, va merge la o clinică din București pentru recuperare locomotorie și în septembrie la Târgu Mureș pentru un procedeu de oxigenare a creierului.

În prima zi, spectacolul va începe la ora 17.00 și vor urca pe scenă 10 soliști de muzică populară printre care Lia Lungu, Nicu Novac sau Gabi Zaharia. A doua zi, sâmbătă, 15 iulie, este dedicată muzicii dance, soliști precum CHRISS, Silvia Anton sau Marc Antoniu și trupa Topaz vor concerta până la miezul nopții. Duminică este programată din nou muzică populară cu participarea mai multor soliști printre care amintim pe Zorica Savu, Denisa Sârboaica, Liliana Chioșan sau Maria Didraga.

În zona Parcului Dragalina vor fi amplasate terase de la care se vor putea servi preparate la grătar și băuturi răcoritoare și va fi montat un parc de distracții pentru copii și tineri, ne-a informat directorul Casei de Cultură „George Suru”, Ioan Cojocariu.