Dan Puric va conferenţia în Parcul Tricolorului din Reşiţa. La Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte!

explo 1000x200

500 de tineri din judeţ şi din ţară vor fi oaspeţii celor două municipii din Caraş-Severin, săptămâna viitoare, la un eveniment organizat de Episcopia Caransebeşului.

Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte va avea loc în perioada 18-20 iulie 2017. Manifestările au în prim-plan municipiul Reşiţa, festivitatea de deschidere a ITOBM fiind programată marţi, 18 iulie, de la ora 17, în Parcul Tricolorului, acolo unde va urma, de la ora 20, un concert de folk „Reşiţa mea“ cu Cristian Buică.

În 19 iulie, de la ora 17, în Reşiţa se va desfăşura „Procesiunea tinereţii“, pe traseul: Biserica „Sf. Ap. Petru şi Pavel“ – Bd. Muncii – Intim – Bd. Republicii – Catedrala „Schimbarea la faţă“ Govândari. De la ora 18, în Parcul Tricolorului, actorul Dan Puric va susţine conferinţa „Să fii român!“.

Manifestările prilejuite de Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte se vor încheia joi, 20 iulie, la Caransebeş, cu Sfânta Liturghie ce va avea loc la Catedrala „Învierea Domnului“, între orele 9 şi 13.

Organizarea ITOBM la Reşiţa şi Caransebeş, de către Episcopia Caransebeşului, beneficiază de sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, al Primăriilor Reşiţa şi Caransebeş, precum şi al Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte.

Sursă foto: episcopiaslatinei.ro.

banner 970 x 250