SENTINŢĂ: Patru ani de închisoare pentru fantezii cu o minoră de 13 ani!

Condamnat la o pedeapsă cu suspendare în anul 2009 pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, tânărului din Caraş-Severin care nu a ştiut să-şi stăpânească sentimentele i-a fost revocat beneficiul acestei pedepse după ce a comis-o din nou.

Daniel Teleman, cel care a fost cercetat luni întregi în stare de libertate pentru că a întreţinut mai multe raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, nimeni alta decât fata patronului său, a fost condamnat de Judecătoria Reşiţa la o pedeapsă definitivă.

,,Inculpatul Teleman Daniel-Petru este condamnat la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, în regim de detenţie. Se constată că infracţiunea pentru care a fost condamnat inculpatul este concurentă cu cea care a format obiectul judecăţii în prezenta cauză şi menţine revocarea suspendării condiţionate dispuse în dosarul privind infracţiunea la regimul circulaţiei”, se arată în sentinţa Judecătoriei Reşiţa.

leader board 728 x 90 px

CITEŞTE ŞI: DRAGOSTEA PENTRU O MINORĂ ÎL VA TRIMITE DUPĂ GRATII!

Însă lucrurile s-au schimbat radical în cazul bărbatului care, în urmă cu aproape trei ani, a profitat de naivitatea minorei. Magistraţii au dispus din nou executarea pedepsei de un an închisoare pentru infracţiunea la regimul circulaţiei şi au emis un nou mandat de executare a pedepsei pentru acesta. ,,Alături de pedeapsa stabilită în prezenta cauză, inculpatul va executa, în final, pedeapsa de 4 (patru) ani închisoare în regim de detenţie”, se mai arată în sentinţă.

Potrivit legii, Daniel Teleman  va fi supus unor probe biologice în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare din cadrul Poliţiei Române. Pe lângă asta, inculpatul este obligat să-i plătească victimei o sumă de 10.000 euro, reprezentând despăgubiri morale.