Dragostea pentru o minoră îl va trimite după gratii!

Un tânăr din Caraş-Severin a ajuns în instanţă pentru faptul că nu a ştiut să-şi stăpânească sentimentele. Acesta riscă să petreacă ani buni în puşcărie, după ce a întreţinut mai multe raporturi sexuale cu fata patronului său.

Daniel Teleman, în vârstă de 31 de ani, s-a împrietenit cu tânăra în vara anului 2011, perioadă în care lucra pentru tatăl acesteia. Profitând de sentimentul de iubire pe care l-a dezvoltat ulterior în conştiinţa fetei de doar 13 ani, bărbatul a reuşit să o convingă pe aceasta să întreţină relaţii sexuale normale cu el. Cei doi se întâlneau atât în pădurea din apropierea casei ei (în maşină), cât şi în rulota bărbatului, amplasată în aceeaşi zonă. Povestea celor doi a ajuns la urechile mamei fetei, care a sesizat imediat organele de poliţie şi astfel au început audierile. Cercetat luni întregi, în stare de libertate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, Daniel Teleman a recunoscut faptele comise, dar şi faptul că fata era minoră şi nu împlinise vârsta de 15 ani.

La rândul ei, tânăra a recunoscut atât în faţa părinţilor, cât şi în faţa instanţei că nu a fost forţată sau ameninţată în vreun fel de inculpat să întreţină relaţii sexuale şi că totul s-a întâmplat de comun acord. „La un moment dat, numitul Daniel Teleman mi-a propus să întreţinem un raport sexual. În acel moment, fără să îmi dau seama ce se întâmplă, acesta m-a dezbrăcat şi am întreţinut în maşină un raport sexual normal”, a povestit fata.

Bărbatul care a profitat de naivitatea minorei a intrat în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, fiind întocmit pe numele său un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. În momentul de faţă, Daniel Teleman aşteaptă pronunţarea sentinţei de către Judecătoria Reşiţa.

FOTO: www.gandul.info

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    Fara sa-si dea seama a intretinut raporturi sexuale in mod repetat(masina,rulota)?Foarte naiva minora in cauza…..