Senatorul Purec intră-n rând cu lumea: își trage căsuță de e-mail!

Deși tehnica dă mari bătăi de cap multora dintre cărășeni, lucrurile nu ar trebui să fie la fel în rândul acelora care au fost desemnați să ne reprezinte la București. Asta mai ales că ei ar trebui să aibă o atitudine demnă de admirat, din postura pe care au dobândit-o, în urma alegerilor parlamentare.

Reporterii cotidianului online Express de Banat i-au contactat săptămâna trecută pe parlamentarii de Caraș-Severin care răspund de Colegiul Moldova Nouă, în problema poluării. Cel mai „prompt” răspuns a fost oferit de Ion Simion Purec, cel care ar fi trebuit să primească prin intermediul căsuței de e-mail una dintre cele mai importante adrese întocmite de organizațiile de mediu, înainte de realizarea bugetului: alocarea de fonduri pentru dezafectarea iazurilor de la Moldomin.

Parlamentarul fără soluții
În loc să ofere un răspuns pe această temă însă, senatorul din Colegiul în care oamenii l-au votat a încheiat repede conversația. „Nu am fost contactat de nimeni. Nu știu nimic despre această problemă. Nu am primit niciun mail pentru că nici nu am adresă de e-mail”, a declarat acesta pentru Express de Banat.

O zi mai târziu, senatorul a susținut chiar și o conferință de presă, atunci când am revenit cu întrebarea poluării de la Moldomin. Nici de această dată însă, parlamentarul nu a putut să ofere vreo soluție în acest sens, semn că are probleme mult mai importante de rezolvat decât cele ale locuitorilor care l-au votat. Întrebat despre căsuța de e-mail, Ion Simion Purec a avut, totuși, un răspuns. „Categoric, mă voi adapta cerințelor pieței”, a spus acesta.

Comments

  1. cristina says:

    Grea viaţa de senator! Hai să le plângem de milă!

  2. Bulla says:

    Deci, ONG-ul l-a cautat sau nu pe senator? Ati uitat subiectul? Prost articol, jalnic reporter. Atat poti sa scoti dintr-o conferinta de presa. Te-ai dus la conferinta se le maninci biscuitii!