Semne bune şi mai puţin bune în Valea Domanului

FCM 2012 Reşiţa a trecut astăzi într-un meci amical de concitadina Muncitorul, scor 4-1 (1-1), la capătul unui joc care i-a dat motive de optimism lui Roco Sandu, dar în acelaşi timp a scos în evidenţă şi erori nepermise în defensivă.

Viorel Lolea şi Roco Sandu şi-au testat elevii într-o nouă partidă de verificare înainte de startul părţii a doua a campionatului Ligii a III-a de fotbal. Niciunul dintre cei doi tehnicieni nu a putut conta pe cea mai bună formulă de echipă, în ambele tabere existând jucători accidentaţi. Muncitorul s-a mişcat mai bine în prima repriză, rosso-nerii reuşind să egaleze abia pe finalul reprizei, din penalty. Lucrurile au stat cu totul altfel după pauză. Lolea a făcut mai multe schimbări şi asta s-a văzut, echipa din Valea Domanului reuşind să întoarcă rezultatul şi chiar să se impună la o diferenţă categorică.

FCM 2012 Reşiţa s-a prezentat într-o formulă schimbată aproape în totalitate faţă de turul campionatului şi mai sunt încă destule de pus la punct, dar oficialii clubului sunt optimişti. “Astăzi am ieşit din cantonament după o încărcare bună şi mai avem săptămâna viitoare pentru că apoi începe campionatul. Au lipsit trei jucători din formula de bază pentru că sunt accidentaţi şi sper să se refacă până la ziua primului joc oficial. Lucrurile merg spre bine. În două-trei săptămâni echipa va fi mai omogenă. Mai sunt lucruri de discutat şi de pus la punct cu unii jucători care sunt acum la noi, dar abia săptămâna viitoare se va definitiva lotul”, a declarat Carol Gurgu, noul şef din Valea Domanului. De partea cealaltă, Viorel Lolea a apreciat jocul echipei sale din primele 45 de minute. „E prima înfrângere pentru noi în amicale, dar eu sunt mulţumit de prima repriză. Am condus cu 1-0, am avut o sumedenie de ocazii, am avut o bară. În a doua parte am dat posibilitatea tuturor jucătorilor să demonstreze ce pot într-un meci cu o echipă din acelaşi eşalon. Felicit FCM-ul pentru victorie şi sper să avem baftă şi noi şi ei în retur. Avem patru jucători importanţi accidentaţi şi subţirimea lotului se vede. Suntem în discuţii cu Loba după ce FCM a renunţat la el şi mai avem un copil de 16 ani, de la Bocşa, care se pregăteşte cu noi”, a spus Lolea.

 

Comments

  1. flo says:

    asa domnule presedinte renunta la jucatori care au facut ceva pentru echipa si care au jucat cu daruire.rusine