FOTO: Studentele, la prima victorie în 2013

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au spart gheaţa şi după trei rezultate negative au înregistrat astăzi primul succes, 29-26 cu CSŞ Caracal.

Elevele lui Cristi Busuioc şi Liviu Viaşu nu au fost în cea mai bună formă la meciul de astăzi, din Sala Polivalentă, din cauza unei viroze, dar au strâns din dinţi într-un moment mai puţin fericit şi şi-au adjudecat cele două puncte puse în joc. Caracalul a aliniat o echipă la fel de tânără şi cu câteva componente ale lotului naţional, astfel că reşiţencele au avut serios de muncit pentru prima victorie a anului. Cu Laura Roiban principală marcatoare, Universitatea a intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri. Diferenţa a crescut la un moment dat şi la şapte lungimi, dar finalul partidei a fost trăit cu emoţie pe banca reşiţeană şi în tribună. Oaspetele s-au apropiat periculos în ultimele minute, dar a fost prea târziu, Universitatea ştiind să ţină de rezultat.

“Veneam după trei înfrângeri, traversam e perioadă mai grea şi mă bucur că am reuşit să depăşim acest moment. Fetele s-au mobilizat foarte bine, s-a văzut că au jucat cu ambiţie în faţa unei echipe experimentate, cu jucătoare de valoare, componente ale lotului naţional de tineret. Această echipă ne-a bătut anul trecut la scor şi a câştigat la nivelul senioarelor această serie. Sper să fie o victorie de moral şi să continuăm acest retur cu jocuri tot mai bune. Am avut accidentate, foarte multe dintre fete au jucat chiar dacă sunt răcite şi le felicit pentru dăruire. Mulţumim şi publicului care ne-a înţeles, a avut răbdare cu noi şi ne-a susţinut şi astăzi”, a declarat antrenorul Cristi Busuioc.