Spectacol cu ultima clasată

HC Caraș-Severin a obţinut prima victorie în 2013, trecând cu 37-20 de Universitatea Transilvania Cluj, cea mai slabă echipă din actuala stagiune a Ligii Naţionale masculine.

Elevii lui Aihan Omer au rupt astăzi ghinionul şi au trecut pasa mai puţin bună prin care au trecut în acest început de retur. Reşiţenii nu au făcut un joc grozav în prima jumătate de oră, dar s-au dezlănţuit în repriza a doua, după ce antrenorul i-a băgat în şedinţă la pauză, când scorul era doar 15-11. Jucătorii au reacţionat pozitiv şi după o repriză de vis, s-au impus la o diferenţă de 17 goluri.
“După părerea mea a fost un meci reușit, în special în a doua parte a jocului, când echipa s-a mobilizat mai bine. Era normal să câștigăm contra unei echipe care nu prea mai are șanse să rămână în prima ligă, dar care a venit hotărâtă să joace și mi-a plăcut atitudinea jucătorilo clujenir. La pauză a trebuit să discut mai serios cu jucătorii, să-i conștientizez, pentru a nu avea emoții pe final. Au jucat cu mai multă seriozitate, ceea ce s-a şi văzut”, a precizat Aihan Omer.
Următoarea etapă echipa reșițeană joacă în deplasare, cu liderul clasamentului, HCM Constanța.