Riscă 20 de ani de puşcărie pentru țeapa luată!

George Popescu are toate şansele să petreacă ani buni în spatele gratiilor după acţiunea de tip mafiot prin care a încercat să recupereze o sumă de bani cu care a fost păcălit de un aşa-zis patron bucureştean.

Statutul de funcţionar public îi interzice să facă afaceri, dar, în realitate, George Popescu s-a ocupat în detaliu de pensiunea administrată, în acte, de soţia sa. Aşa a ajuns să achiziţioneze de la SC Promus Market SRL din Bucureşti, administrată de Marius Pătrană, un purificator de aer. A plătit un avans de 1.000 de lei şi a aşteptat mai bine de jumătate de an instalarea aparatului. Bucureşteanul, despre care există destule indicii că ar fi un ţepar de meserie, lucru susţinut şi de alte persoane care ar fi fost păcălite de către acesta, nu a livrat nici până astăzi purificatorul de aer, dar nu a restituit nici avansul respectiv.

Modalitatea prin care şeful din Finanţele Publice Caraş-Severin a încercat să-şi recupereze prejudiciul, cu urmăriri de maşini, blocaj în trafic şi ameninţări cu sabia şi cuţitul, l-au trimis pe acesta şi alţi trei tineri în arest preventiv. Iniţial, cu toţii şi-au rezervat dreptul la tăcere. Apoi, au început să vorbească, dar au prezentat o versiune care nu se potriveşte decât parţial cu probele adunate de procurori. George Popescu, Adrian Daniel Fule, Silviu Ioan Mitruţ şi Florin Belciug au recunoscut scenariul pus la punct de primul dintre ei, pentru ca acesta să recupereze suma cu care a fost înşelat, dar exclud faptul că l-ar fi tâlhărit pe Pătrană. Ei susţin că bucureşteanul le-ar fi dat banii de bunăvoie, în ciuda faptului că au avut asupra lor o sabie. ,,Când am ajuns acasă, am aruncat sabia în spaţiul verde din spatele blocului meu de domiciliu”, le-a declarat Adrian Fule organelor de cercetare penală.

 

1000x100 casa brutarului

CITEŞTE ŞI: Şef în Finanţe, tâlhar la drumul mare!

 

Comments

  1. nashpa says:

    Seful din finante acuzat de talharie in forma calificata? ce formulare cu manusi de dantela, domnu Stanciu! E talhar, nene, ce-l scarpini in cap? A dat deontologia in tine si astepti sa fie condamnat? Sau ai primit de mincare pe daiboj la pensiune? Plus servicii?