Șeful Fiscului face apel la instanță

Una dintre cele mai importante instituții din județ, cea a finanțelor publice, este de câteva zile în atenția opiniei publice. Asta, după ce liderii social-democrați au făcut afirmații legate de actualul șef al instituției.

Doru Cozma a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat modul în care a ajuns la conducerea instituției. Acesta a explicat faptul că este titular pe funcție și nu împuternicit ca urmare a intervenției sau simpatiei cuiva.

„Am fost detașat la Direcția Județeană de Operațiuni Vamale din motive politice sau mai puțin politice pe care nu vreau să le discut. Lucrez în structura finanțelor publice de când am absolvit facultatea, iar ascensiunea mea a fost graduală. Nu am urcat brusc și fără să cunosc în prealabil structura instituției (…) Detașarea a fost de 6 luni cu diverse activități de hărțuire, de a mă îndemna să renunț”, a declarat astăzi Doru Cozma, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la sediul Administrației Finanțelor Publice Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: DORU COZMA: „Sunt ținta unor atacuri politice!”

Acesta a comentat încă o dată și acuzele pe care i le-au adus liderii social-democrați în cadrul conferinței de presă de vineri. Mă voi îndrepta în instanță pentru aceste denunțuri calomnioase, dar deocamdată acumulez informații!”, a adăugat șeful de la finanțe.