Viol în grup, la Văliug!

Trei indivizi din Reşiţa şi Soceni au ajuns în arest preventiv după ce o femeie de 28 de ani i-a reclamat la Poliţie că ar fi violat-o.

Sorin Buzner, Grigore Ivaşcu şi Lucian Miri au primit mandate de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile. „În cursul zilei de 17 septembrie, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată de reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa cu privire la faptul că o tânără de 28 ani s-a prezentat la unitatea medicală şi a declarat că a fost victima unui viol comis de trei persoane. Cu ocazia investigaţiilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi cei trei suspecţi cu vârste cuprinse între 20 şi 35 ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Din primele informaţii, se pare că tânăra a fost convinsă de iubitul ei să meargă într-o plimbare la Văliug. I-a însoţit un amic de-al bărbatului, cu care femeia a avut o relaţie în urmă cu mai mult timp. Acolo s-au întâlnit cu al treilea dintre suspecţi, un angajat al unei pensiuni. Cei doi îndrăgostiţi ar fi întreţinut relaţii sexuale de bunăvoie, după care femeia a fost obligată să facă acelaşi lucru şi cu ceilalţi doi.