Derby la Caransebeș!

Pe stadionul ,,Balta Sărată” din Caransebeş își vor da întâlnire, mâine, primele două clasate ale Ligii a III-a din seria a IV-a, FC Caransebeș și Gloria Reșița.

Gruparea din Govândari vine după două meciuri reușite, reușind să se impună pe teren propriu în meciul cu Pandurii II Tg. Jiu și în derbiul cu Muncitorul, meci în care s-a rupt așa-zisa prietenie dintre cele două cluburi. FC Caransebeș s-a întors înfrântă de la Tg. Jiu, acolo unde a pierdut cu scorul de 2-1. Totodată, formaţia vine după o săptămână mai agitată în ceea ce privește banca tehnică, antrenorul gugulanilor fiind dat la un moment dat ca sigur în curtea Metalului din Reșița, refuzul venind în ultimul moment.

Oficialii celor două cluburi se arată încrezători înaintea meciului: ,,Am câștigat ultimele două partide, avem un moral bun în privința partidei de mâine, categoric mergem la victorie, deși caransebeșenii au o echipă foarte bună, dar nu putem neglija acești copii minunați ai Gloriei”,  a declarat pentru Express de Banat preşedintele Secţiei de Fotbal a Gloriei, Gabi Stănucă.

leader board 728 x 90 px

Gugulanii sunt siguri de cele trei puncte puse în joc: ,,Am avut un început bun de campionat, am jucat bine și la Tg. Jiu, dar ghinionul a fost de partea noastră. Nu este absolut nicio presiune asupra jucătorilor, a băncii tehnice și suntem siguri de victorie”,  a declarat Sorin Soca, directorul sportiv al gugulanilor.