Joburi pentru tineri!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Abosolvenții care nu au intrat încă pe piața muncii au ocazia de a se familiariza cu acest domeniu la Bursa Locurilor de Muncă ce va avea loc în data de 27 septembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița.

Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți este o oportunitate pentru tineri de a cunoaște mai bine piața muncii și ofertele de locuri de muncă de la nivelul județului. Astfel, vor putea ulterior să aleagă un loc de muncă local, conform pregătirii lor profesionale sau, de ce nu, să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare.
Acest eveniment nu se va axa doar pe proaspeții absolvenți în căutare de locuri de muncă, ci și pe celelalte categorii de persoane neangajate. Meseriile din care interesații vor avea de ales sunt: lăcătuş, asistent relaţii publice și comunicare, confecţioner îmbrăcăminte, sudor, vânzător, controlor CTC, agent turism, agent imobiliar, muncitor necalificat în confecţii, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite posturi de secretară şi consultant asigurări.
Evenimentul le oferă agenților economici prilejul de a-și recruta personalul în mod direct, fără intermediari. Până în momentul de față s-au înscris 6 dintre cei 14 agenți economici așteptați să participe.

 

promovare banner maxagro

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/