Salvați Parallel Jam!

Unul dintre puţinele baruri de bun gust în care tinerii reșițeni se pot manifesta civilizat la final de săptămână este în pragul desființării. S-a ajuns în această situație din cauza nemulțumirii afișate de vârstnicii care locuiesc în apropiere. Restricționarea programului s-a transformat într-o reală bătălie, purtată în documente, între tineri și locatari.

În tandem cu petițiile locuitorilor de a-și proteja somnul, dar și cu solicitarea tinerilor care frecventează Parallel Jam de a păstra barul deschis, Express de Banat inițiază o campanie de susținere a unuia dintre singurele localuri ,,cu cap” din oraș.

Campania ia startul vineri, 20 septembrie, și speră să mobilizeze cât mai mulți susținători reșițeni, dornici să-și apere dreptul la distracție. Parallel Jam, un bar deschis relativ recent, și-a câștigat clientela cu stilul său aparte. Serile de concerte rock, întreținute de trupe live și muzică bună, au umplut localul cu tineri weekend de weekend. De la liceeni la persoane de vârsta a treia, clientela barului demonstrează nevoia reșițeanului de a avea un local cu gust, care să contravină ,,manelismelor” care populează orașul.

Tocmai de aceea, Express de Banat a considerat necesară inițierea unei campanii de susținere. În ultimele două săptămâni, activitatea barului a fost restricționată din cauza nenumăratelor reclamații pornite din partea locatarilor din zonă. Soluția acestui conflict de interese nu este închiderea localului. Campania de salvare a Parallel Jam își propune să militeze împotriva acestei idei. Soluția optimă este găsirea unei căi de mijloc prin care cetățenii să nu mai fie deranjați de serile zgomotoase, iar barul să-și poată continua activitatea nocturnă fără restricții.

Iubitorii de muzică bună, bere ieftină și voci live sunt bineveniţi să ni se alăture pe parcursul campaniei. Pentru aceștia, și managerii Parallel Jam au inițiat o campanie de strângere de semnături. Tabelul poate fi găsit în incinta localului. Numărul mare de semnături le oferă un punctaj mai mare tinerilor care încearcă să îi pună la pământ pe ,,zbuciumații” locatari ce nu își găsesc somnul în serile de final de săptămână.

Dacă ești unul dintre aceia care iubesc muzica de calitate, susține barul Parallel Jam prin participarea activă în cadrul campaniei inițiate de Express de Banat. Exprimă-te și spune ,,NU” manelelor și cocalarilor care populează discotecile din oraș!

Comments

 1. Dani says:

  Duduie, cati bani, sau ce fooase necuvenite, a primit DANI STANCIU sa te puna sa faci campania asta de sustinere. Organele abilitata din Romania nu se autosesizeaza sa va ia un pic la scuturat ca indemni liceenii la bere ieftin si bairam la sfarsit de saptamana. Concertele rock, întreținute de trupe live și muzică bună se tin in salile de festivitate nu in birturi. De cand un ziar se ocupa de transformarea tinerilor in betivani, de unde au venituri pentru a plati consumatiile din birt, dar nu au bani sa cumpere cartile pentru Clasa XI si XII. Pentru acordarea cartilor gratuit nu faci capmanie? Procentajul de promovabilitate la bac este dezatruos si nu te-am vazut sa strangi semnaturi de la tineri pentru a se organiza gratuit pregatire la matematica si romana. Tu tot asa ai terminat scoala prin birturi si localuri? Tu nu vezi cat esti de penibila cu actiunea ta, lasa pe cei in drept sa aplice legea daca Consiliul Local a hotarat ca in Resita se inchid birturile de la o anumita ora, nu e treaba ta, noaptea se doarme nu se canta. Tu iesi in strada si cauta subiecte care ne dor nu care aduc dureri de cap birtasilor, ca in Resita voi sprijiniti vanzatorii de bauturi nu pe cei care fac magazine de alimentatie publica. Dute pe capul primarului sa dea aprobare pentru constructia de la CET sa putem sa ne ducem sa ne luam mancare nu bere ieftina de la patronul pe care il sustii tu.

 2. Edy says:

  Taci ba! Nu te-ai prins civilizatia se intretine cu bere, pentru ca doar asa pot sa doarma civilizat. Ce nu intelegi ca daca nu se vinde noaptea cand nu vede cine trebuie, da faliment, ca ziua mai intra cineva in control si asta duce falimentul. Nu vezi tu ce legatura are inchiderea cu vanzarea? Ce nu intelegi bai necivilizatule, ca muzica rock in proportie de 20% in amestec de 80% bere ieftina, ii face pe liceeni sa stea cuminti la masa in toiul noptii si sa vizioneze Liceenii Rocken…..Probabil nu ai vazut filmele pe pe vremea lui ceasca. Ce nu vrei sa intelegi ca parintii grijulii ii stiu in siguranta la 3 dimineata la Parallel Jam nu in patul de acasa si mai fac si economie la caldura, curent, internet etc. Ce meditatie ba, la numaratul sticlelor nu se faca adunare nu se invata matematica, ce romana, nu ia-i auzit vorbind ca fac literatura la greu cu limba impleticita de bere ieftina, “BERE BRUNA SIAMARUIE” romana pura nu gluma.

 3. Mircica says:

  Bai copii, potolitiva cu petitile, ca va taie Mishu suventile pentru buna purtare. Corect era, dudue draga, sa ceri parerea lu primar sa vezi ce crede de poveste. Te apuci asa sa scri? Dar unte crezi?

 4. ALEXANDRA says:

  Dragilor, daca va considerati oameni cu pareri solide si ati ales sa raspundeti acestui articol, e de bun simt sa scrieti macar corect gramatical, daca argumente intelepte nu puteti avea. Apoi, campania nu e a “duduii”, campania e initiata de publicatie daca bine am inteles. Nu mai luati totul atat de personal, si mai lasati “imboldul asta pentru fapte bune”. Macar un local de bun gust sa mai existe in Resita, caci inchiderea lui nu cred ca ii va cuminti pe tineri sau ii va educa asa cum se sugereaza pe aici.

 5. Domnul says:

  Cocalarii de la “Cotlet” nu deranjeaza pe nimeni ?

 6. Mircica says:

  parerea mea solida e in afar de corect la gramatica mai trebe sa fi si corect la cum te porti in general. ce face-ti voi e campania p***. strangeti naibi niste ajutoare pentru aia din Galati. local de bun gust sa fie. pentru taraboi sa-l mute sus pe Cioara unde nu reclama nimeni scandalu.

 7. Dani says:

  Domnisoara, daca esti tinerica, recent venita la Express de Banat, si ai un asa avant mare, esti tanara si nelinistita si dornica sa scrii cat mai multe articole, lasa-i pe oamenii cu pareri solide. Vad ca scrii necontenit, mai nou treci si la comentarii. Lasa comentariile celor care te citesc sau te citeaza. Aceasta categorie fina de cunoscatori ai muzicii nu am vazut-o in Poiana Lupunui la festival, nu am vazut-o la Sasca Montana, dar o astept la Garnic, la viitorul eveniment. A fost, este si va fi muzica buna si bere ieftina. Pe vremea mea mergeam cu cortul si ascultam libertinii astia care participau la concert, acum tu ne inviti in taverne si la conflicte cu varsta a treia. Mai scuteste-ne de campania initiata de publicatie ca nu i-am vazut interesati de stirea ca de la anul nu se mai fac concerte in Poiana Lupului, poate ca de acolo nu au primit cat trebuie. Nu va intereseaza ca pierde judetul nostru din anularea concertelor rock, nu va este rusine ca marginasii fac astfel de evenimente si noi am avut la zilele Resitei manele? De unde atata interes pentru patronul de la “Fluturelu” ?

 8. ALEXANDRA says:

  Domnisoara care a lasat comentariul, adica eu, e o alta Alexandra, nu autoarea articolului. O simpla coincidenta de nume care din pacate vad ca directioneaza reprosurile catre alta persoana. chill out