Stelian Gherman: ,,Sunt noul antrenor al Reşiţei!”

Cătălin Rufă, patronul şi preşedintele clubului din Valea Domanului, a găsit repede soluţie pentru banca tehnică după plecarea lui Alex Pelici şi refuzul lui Alin Artimon.

Cu un singur punct după două etape, Metalul Reşiţa va fi pregătită începând de mâine de Stelian Gherman, în calitate de antrenor principal. Deocamdată nu se ştie dacă acesta îşi va aduce şi un secund sau vor rămâne cei care l-au ajutat pe Alex Pelici. ,,Din punctul meu de vedere şi al preşedintelui, sunt noul antrenor al Reşiţei. Am discutat cu dumnealui, mâine voi ajunge la Reşiţa. În mare, lucrurile sunt puse la punct, mi-am dat acordul verbal, ne vedem mâine la Reşiţa şi intru direct în muncă”, a declarat pentru expressdebanat.ro tehnicianul de 47 de ani, care a mai pregătit Alba Iulia, Fortuna Brazi sau FC Caransebeş.

Alegerea făcute de Rufă nu a fost deloc întâmplătoare. ,,Pe mulţi dintre jucători îi cunosc, cu unii dintre ei am lucrat, pe ceilalţi îi cunosc deoarece am urmărit Liga a II-a. Important este să continuăm ceea ce a făcut Alex Pelici, pentru că eu îl ştiu foarte bine, ştiu că a muncit foarte bine şi vreau să continui ce a început el. Am înţeles că se creează condiţii la Reşiţa şi e foarte bine”, a enumerat Stelian Gherman câteva din motivele pentru care a fost dorit la Reşiţa. Legat de potenţialul echipei, Gherman spune că Metalul are un lot valoros, cu care poate face treabă. ,,Am văzut puţin din meciul de la Târgu Mureş, echipa a jucat bine. După aceea, acasă, la 2-0 în minutul 87, nu mai e de vină antrenorul, trebuie să ai şi un pic de şansă. Consider că seria a doua e mult mai puternică decât în anii trecuţi. Sunt cel puţin şapte echipe bune, cu tradiţie”, a adăugat noul antrenor din Valea Domanului.

 

Foto: sport.alba24.ro