Bogdan Bujor, dintr-o sală de judecată în alta

Procurorii le-au pus gând rău grupărilor interlope care şi-au făcut de cap în Reşiţa în ultimii ani. Faptele de o violenţă ieşită din comun, care au şocat opinia publică, încep să fie pedepsite.

Bogdan Bujor, unul din liderii grupării specializate în infracţiuni cu violenţă şi şantaj, aceeaşi care a încercat să-l asasineze pe un afacerist local, e cercetat şi judecat în momentul de faţă în trei dosare. În primul rând e acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat şi de comandarea asasinatului. Un alt dosar în care Bogdan Bujor e inculpat are ca obiect infracţiunea de şantaj. Împreună cu Aron Ungureanu, acesta ar fi executat acte de violenţă şi şantaj asupra unei doctoriţe din Bocşa. Dosarul se află în curs de judecată pe rolul instanţelor cărăşene. În 6 decembrie s-a consumat primul termen de judecată într-un alt dosar care-l vizează pe Bujor. De data aceasta, e acuzat de infracţiuni de evaziune fiscală.
Cu trei dosare pe rolul instanţelor de judecată, Bogdan Bujor riscă să stea ani grei după gratii. La fel ca şi ceilalţi locotenenţi ai săi şi ai lui Dan Mîndriloiu.

banner 970 x 250

Comments

  1. se strange prostia ta says:

    Nu risca sa “stea dupa gratii” decat exact cat va fi condamnat pentru pedeapsa cea mai grea pe care o va primi intr-unul din cele trei dosare. Astfel, indiferent care vor fi condamnarile din cele 3 dosare, el va ispasi pedeapsa cea mai grea din cele trei si un eventual spor, daca instanta va considera ca va fi necesar. Pe de alta parte, inteleg dependenta fituicii asteia pentru “senzational”, dar lasati-o mai moale cu teoria ca s-ar fi incercat un “asasinat”, nu e adevarata si nici sustinuta de probe, in cel mai bun/rau caz, au fost doar niste acte de pregatire pentru infractiunea de distrugere. Da’ na, daca acu’ ati pornit cu asasinatu’, tineti-o tot asa, ca doar n-o sa va suciti… :))

  2. Florina Urziceanu says:

    Ai dreptate,bine spus.Ca prea se cred incultii astia judecatori.Nu stiu, n-ati dat si sentinta cumva?….Cred ca e vremea sa ne vedem in instanta, ca voi nu mai aveti limite si bun simt!