Gruparea interlopilor se reuneşte după gratii!

Au semănat teroare în rândul oamenilor de afaceri din Reşiţa, au colectat importante sume de bani ca taxă de protecţie şi au plănuit chiar un asasinat, acuză procurorii. Acum au ajuns în arest şi riscă 15 ani de închisoare.

În timp ce Dan Mîndriloiu şi doi locotenenţi de-ai săi, Alin Hoţa şi Dan Ivănescu, erau încătuşaţi în urma unui flagrant pus la cale de un om de afaceri din Reşiţa care era şantajat şi procurorii de la Crimă Organizată, alţi membri ai grupării se aflau în boxa acuzaţilor de la Tribunalul Caraş-Severin pentru tentativa de asasinat a unui alt afacerit local. Bogdan Bujor, Ciprian Rîpanu, Alin Şonea şi Tokar Randi sunt judecaţi deja în stare de arest pentru constituire şi aderare la un grup infracţional organizat. La fel şi Florentina Urziceanu, iubita primului dintre ei. Aceasta însă răspunde în faţa legii în stare de libertate, având doar interdicţia de a părăsi localitatea.

La termenul de judecată din această săptămână cei patru tineri foarte periculoşi au solicitat instanţei să-i judece în continuare în stare de libertate, în timp ce, Florentina Urziceanu a cerut să-i fie ridicată interdicţia de a părăsi Reşiţa. În zadar. “Instanţa a dispus menţinerea stării de arest a inculpaţilor: Bujor Bogdan, Tokar Randi, Rîpanu Ciprian şi Şonea Sorin pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 13 decembrie 2012 până la data de 10 februarie 2013, inclusiv. Au fost respinse cererile formulate de inculpaţi, prin apărătorii lor aleşi, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea sau ţara. Totodată, a respins cererea inculpatei Urziceanu Florina de încetare a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)

Comments

 1. Guest says:

  Sunteti mai cretini decat prevede legea!!! Pe voi ar trebui sa ma ia DIICOT-ul pt exces de prostie:)))…noroc ca va dam noi subiecte de presa, ca la cat de incapabili si inculti sunteti, ati muri naiba de foame:)))

 2. Florina Urziceanu says:

  Sunteti mai cretini decat prevede legea!!! Pe voi ar trebui sa va ia DIICOT-ul pt exces de prostie:)))) Noroc ca va dam noi subiecte de presa, ca la cat de incapabili si inculti sunteti, ati muri naiba de foame:)))

 3. Guest says:

  Sunteti mai cretini decat prevede legea!!! Pe voi ar trebui sa va aresteze DIICOT-ul pt exces de prostie:))) Noroc ca va dam noi subiecte de presa, ca la cat de incapabili si inculti sunteti, ati muri naiba de foame:)))

 4. cristina says:

  Parol, Miţo! Incapabilii şi inculţii muncesc. Crezi că ar muri de foame, dacă ar avea de scris doar despre lucruri normale? Adică vrei statuie că ai ajuns subiect de presă? :))

 5. Florina Urziceanu says:

  Nu, iubito, n-ai prins ideea deci esti pe dinafara:)))…nu la asta se referea comentariul meu.Dar daca vrei mai multe detalii,da-ti frumos numele, ca iti las numarul meu de telefon si vorbim direct.Nu vrea nimeni statuie, ba din contra, mesajul se referea la faptul s-ar scrie orice, doar doar sa mai fie un articol in plus.Dar probabil ca sunt persoane care au nevoie si de traducere:)))

 6. cristina says:

  Mulţumesc pentru traducere. Dacă mesajul tău este pentru presă în general, mai merge. Dar dacă te referi numai la EXPRESS chiar eşti nedreaptă. Îşi fac doar meseria, mai mult decât bine şi în afară de asta nu-i poate acuza nimeni de rea-credinţă sau lipsă de bun-simţ. Îi citesc şi crede-mă nu sunt nici cretini, nici incapabili şi nici inculţi. Poate nu ţi-am scris chiar frumos, dar tot citind *comentarii*, cum au unii pretenţia să-şi numească răutăţile, m-oi fi molipsit. :((
  Îmi permit să-ţi urez BAFTĂ!

 7. Florina Urziceanu says:

  Afla ca atunci cand spun ceea ce spun despre ei, imi permit sa o fac pt ca ii cunosc personal pe mai multi dintre asa zisi “ziaristi, redactori sau reporteri”.Cativa din ei mi-au fost colegi, iar daca imi permit sa spun ca sunt inculti si incapabili, crede-ma ca stiu de ce spun asta.In ceea ce priveste urarea din partea ta…pot spune doar ca iti urez acelasi lucru…BAFTA!…poate vei avea mai multa nevoie ca mine;)

 8. cristina says:

  Mulţumesc. Eşti o drăguţă. În privinţa colegilor tăi – poate s-au mai cultivat?! Şi etichetele se mai dezlipesc…
  S-auzim de bine!

 9. Florina Urziceanu says:

  Mda…posibil:))) cand te nasti prost cu siguranta vei muri destept:))