Dan Mândriloiu şi-a bătut joc de mascaţi!

Prins în flagrant într-un bar din Reşiţa în timp ce primea 20.000 de lei cu titlu de taxă de protecţie de la un om de afaceri local, Mândriloiu nu s-a pierdut deloc cu firea.

Mai mulţi martori care s-au aflat în seara de joi în localul în care interlopul şi doi apropiaţi ai acestuia, Alin Hoţa şi Dan Ivănescu, au fost reţinuţi, au povestit pentru  Express de Banat cum s-a întâmplat totul. “Îl ştiam din vedere pe Mândriloiu, l-am văzut la o masă. În momentul în care el a încercat să iasă din bar a fost oprit de poliţişti şi culcat la pământ. Tot atunci au intrat pe uşă mascaţii, au strigat ca toată lumea să se pună la pământ şi au sărit pe bodyguardul lui Mândriloiu. Le-au pus cătuşe şi au început să-i percheziţioneze. Au găsit foarte mulţi bani şi în buzunarul lui Mândriloiu un cuţit”, povesteşte unul dintre martori.

Interlopii nu s-au arătat deloc îngrijoraţi de acţiunea DIICOT. Mândriloiu i-a sfidat pur şi simplu pe oamenii legii, spun alţi martori ai reţinerii sale. “Avea mâinile la spate, prinse în cătuşe. La un moment dat le-a cerut poliţiştilor să-i lege mâinile în faţă, să poată bea o cafea. L-au lăsat să bea cafea, dar ceva mai târziu şi-a comandat şi pizza. Nu se arăta deloc intimidat, ba dimpotrivă”, a relatat un alt martor.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Împotriva lui Mândriloiu s-au depus deja trei plângeri din partea oamenilor de afaceri din oraş care erau obligaţi să-i plătească taxă de protecţie şi e posibil ca acum, odată cu arestarea lui preventivă, să mai apară şi alte mărturii.

Pentru constituirea unui grup infracţional organizat, Mândriloiu, Hoţa şi Ivănescu riscă 15 ani de puşcărie. Aceeaşi pedeapsă o pot primi şi Bogdan Bujor, Randi Tokar, Ciprian Rîpanu şi Sorin Şonea, tinerii arestaţi pentru că intenţionau să-l lichideze pe un alt afacerist local. Procurorii au acum probe că Mândriloiu era liderul acestui grup infracţional specializat în infracţiuni cu violenţă şi şantaj.

banner 970 x 250

Comments

  1. smily says:

    si-a batut joc …da* tot el a ramas cu catushe :))))))) funny ,.,,se curata orashu* incet incet …:P ,…

  2. cineva says:

    se curata pe naiba …… inca avem “lipitorile“ la putere… peste tot in tara:(