Dan Mîndriloiu a fost săltat din bar de mascați

Modul în care clanurile mafiote fac legea la Reșița șochează tot mai tare. Câini tăiați, tineri împușcați sau pistoale lăsate pe mașini! Acestea sunt doar câteva dintre acțiunile pe care Clanul Mândriloiu le-ar fi inițiat împotriva „dușmanilor” săi în disputa pentru supremația lumii interlope.

UPDATE ORA 15.15 Arestați preventiv

Tribunalul Caraș-Severin a emis pe numele celor trei membrii ai lumii interlope mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Mândriloiu, Hoța și Ivănescu au posibilitatea de a ataca decizia de astăzi cu recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Timișoara.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

UPDATE ORA 13.45 Mândriloiu, capul grupării Bujor

Procurorii D.I.I.C.O.T. confirmă datele publicate de Express deBanatîn această dimineață. Mai mult, aceste noi fapte i-au ajutat pe procurori să demonstreze legăturile lui Mândriloiu cu gruparea Bujor. Acesta a fost anchetat odată cu gruparea, în primăvara acestui an, însă la acel moment nu au existat dovezi împotriva sa. În luna aprilie a fost stopată o tentativă de asasinat, fiind depistați doi bărbați care aveau asupra lor pistoale, cartușe, mănuși, ochelari de soare, perucă, un pumnal și pet-uri cu miros de carburant. Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii D.I.I.C.O.T au organizat atunci o acțiune pentru a destructura gruparea condusă de Mândriloiu și de Bujor. Întrucât primul nu a participat direct la niciun act infracţional, organizând totul prin intermediul celui de-al doilea și neluând contact direct cu membrii palierului de execuţie, au fost trimişi în judecată doar alţi patru membri ai grupării, procesul fiind pe rol.

„Polițiștii B.C.C.O. Timişoara – S.C.C.O. Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş-Severin, cu sprijinul D.O.S.- I.G.P.R. şi I.P.J. Caraş-Severin au organizat ieri, în data de 13 decembrie, un flagrant pentru a prinde membrii unei grupări specializate în infracțiuni cu viloență”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean, printr-un comunicat de presă emis în urmă cu căteva minute.

Suspecții au fost prinși în momentul în care au primit o sumă de bani de la un om de afaceri ca urmare a șantajului exercitat asupra sa. Potrivit comunicatului de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean, membrii grupării sunt cei care au tras focuri de armă în mașina omului de afaceri și au lăsat pistolul pe capota mașinii în urmă cu o săptămână.

„În baza probelor obţinute până în prezent în cauză, la data de 13 decembrie, D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial  Caraş-Severin a emis ordonanţe de reţinere faţă de M.D., I.D. şi H.A. pentru 24 ore, aceştia urmând să fie prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă. Faţă de suspecţi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire în grup infracţional, şantaj şi distrugere”, a declarat putrătorul de cuvânt al I.P.J. Caraș-Severin, Ancuța Cărbunaru.


UPDATE ORA 10.46 Mândriloiu, prins în flagrant

Surse neoficiale susțin faptul că ofițerii DIICOT l-ar fi prins pe așa zisul om de afaceri Dan Mândriloiu în flagrant, în timp ce ar fi primit bani de la un alt om de afaceri șantajat. Suma pe care a căpătat-o în barul din care a fost săltat se ridică la 20.000 de euro și este doar o parte din cât ar fi cerut temutul interlop. În total, la el ar fi trebuit să ajungă 120.000 de euro. În această dimineață, Mândriloiu și gașca sa urmează să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Reporterii “Express de Banat” se află în acest moment la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin și vă țin la curent cu amănunte!

UPDATE ORA 08.00 Interlop local, săltat de mascați

Incidentul de săptămâna trecută, atunci când o reșițeancă din zona centrală și-a găsit mașina ciuruită de gloanțe, nu a rămas nepedepsit. DIICOT a organizat aseară descinderi în mai multe locații, în urma cărora trei oameni au ajuns la arest. Unul dintre aceștia este Dan Mândriloiu, pe care mascații l-au ridicat de la cafea, dintr-un bar din Reșița. Alături de el, în arest preventiv ar fi ajuns și Alin Hoța, bodyguardul său.

Tot Dan Mândriloiu ar fi fost bănuit că s-ar ascunde și în spatele clanului mafiot al lui Bujor, însă la fel ca și acum acesta a ajuns la arest, după care a plecat liber acasă.

Revenim cu amănunte!

 

banner 970 x 250

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    “Suma pe care a căpătat-o în barul din care a fost săltat se ridică la 20.000 de euro“ (Express)

    “Flagrantul a avut loc într-un bar, la mijloc fiind vorba de suma de 20.000 de lei.“(Argument)

    “Mândriloiu a fost prins, într-un bar din Reşiţa, când primea 20.000 lei,“(Info)

    PE CINE SA CRED??