Victima bestiei de la Gârlişte a minţit!

Iancu Măran, bărbatul de 35 de ani acuzat că ar fi violat două adolescente şi că pe una dintre ele a ucis-o, vine astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin cu propunere de prelungire a măsurii arestării preventive.

Dosarul crimei din apropiere de Oraviţa nu a ajuns încă pe rolul instanţei de judecată deşi au trecut mai bine de două luni de la nenorocire. Procurorii aşteaptă concluziile examinării cadavrului Mirabelei Florea, care ar putea aduce noi surprize în acest caz. Iniţial, Iasmina Florea, fata de 17 ani care a supravieţuit loviturilor de cuţit aplicate de Iancu Măran, a povestit că atât ea, cât şi sora ei, au fost abuzate sexual. În cazul Iasminei nu s-a putut dovedi acest lucru, ba mai mult decât atât, fata şi-a retractat declaraţia în acest sens. Iancu Măran a susţinut încă din momentul reţinerii sale că nu le-a violat pe cele două minore, recunoscând în schimb că el este autorul crimei.

În faţa anchetatorilor, Măran a mărturisit că nu a premeditat crima şi că s-a ajuns la o aşa tragedie doar pentru că fetele l-ar fi jignit foarte tare şi că atunci şi-a ieşit din minţi. Chiar dacă se va dovedi că nici fata de 14 ani nu a fost violată, bărbatul va răspunde în faţa legii pentru omor şi tentativă de omor.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)