Mîndriloiu cere să scape de cătuşe

Prinşi în flagrant în timp ce primeau 20.000 de lei de la un om  de afaceri din Reşiţa pe care-l şantajau de mai multă vreme, cei trei interlopi au atacat decizia Tribunalului Caraş-Severin prin care au fost arestaţi pentru 29 de zile.

Dan Mîndriloiu, Alin Hoţa şi Dan Ivănescu au ajuns astăzi în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara. Încătuşaţi săptămâna trecută după o pleiadă de infracţiuni cu violenţă şi de şantaj pe care le-ar fi comis pe raza municipiului, aceştia speră totuşi că vor petrece sărbătorile de iarnă acasă şi nu în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Concluziile procurorului DIICOT sunt însă clare, toţi trei reprezintă pericol social şi, în plus, pot influenţa martori şi compromite probe.

În anturajul grupării conduse de Mîndriloiu se vorbeşte despre scenariul prin care acesta şi locotenenţii lui ar încerca să convingă instanţa să-i pună în libertate. Suma de 20.000 de lei nu ar reprezenta nicio taxă de protecţie, ci un împrumutut pe care Mîndriloiu i l-ar fi acordat omului de afaceri şi acum recuperat. Dacă e aşa, vor spune magistraţii!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla decizia Curţii de Apel Timişoara!

banner 970 x 250